Blast | Valorant aimbot - Crâcked/OPEN SOURCE

Bu blast denilen arkadaşı tanımıyorum da bu durumlar pek hoşuma gitmiyor, birileri emek harcıyor birşeyler çıkarıyor ortaya max. 2 güne open source lar :) bana etik gelmiyor
ortada parayla satılan bir şey varsa ve programını korumayacaksa satış yapmasının bence anlamı yok yarın bi gün gidip anticheat de çözer olayı sonra herkes banlanır

ortada parayla satılan bir şey varsa ve programını korumayacaksa satış yapmasının bence anlamı yok yarın bi gün gidip anticheat de çözer olayı sonra herkes banlanır
Gayet başarılı bir anlatım

Bu blast denilen arkadaşı tanımıyorum da bu durumlar pek hoşuma gitmiyor, birileri emek harcıyor birşeyler çıkarıyor ortaya max. 2 güne open source lar :) bana etik gelmiyor
Etik değilse bu forumda tam olarak işin nedir? İnsanlar kendi emekleriyle oynarken oynadığın oyun için bir şeyler aramaya gelmişsin burada etikten bahsetmen çok saçma.

harbi etik değil diyenler gerçekten komik.Bu arada aimbot arduino ilemi çalışıyor bilgi verirseniz sevinirim exeyi indirip inceleme fırsatı bulamadım.

harbi etik değil diyenler gerçekten komik.Bu arada aimbot arduino ilemi çalışıyor bilgi verirseniz sevinirim exeyi indirip inceleme fırsatı bulamadım.
evet arduino istiyor işin garibi satıs konusunda felan hiç yazmamıslar arduino istediğini :D herkesde yorum atmıs iyi calısıyo diye herkesin arduinosu var heralde bizim haberimiz yok xD

vmp kullanmain artık kardesim
G4yauth detayları : public static api g4yauthapp = new api("BlastProduction", "p0ej3FMYJt", "2cc02de09d6eb8054db1d1c17e6d033ae86a6b52068549f24fcd535895112537", "1.6");
Yardımcı olduğu için @ExposerMonke31'e teşekkür ederm
vmprotect kullanan herkesi siraya dizip dovucekmis öle dio exposirmonkeotuzbir
dnspya atip bakabilirsiniz işte cart curt klasik seyler arduino istio arduino aimbota para wercenize gidin kendiniz derleyin sourcesi mevcut forumda ve internette usb hostshield kullanın ztn ban yemiyosunuz para vermeyin şunlara krdsm

indirme linkleri ::

EXE :
DLL (ne dlli oldunu bilmiyorum herhalde aimbot c diskine indiriodu :

vmp kullanıp sanallaştırmasını kullanmayanları toplayıp ıslak oduna yatırmak lazım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt