cedicelali
Efsane Üye
Geçmiş olsun.
Son düzenleme:
ortada parayla satılan bir şey varsa ve programını korumayacaksa satış yapmasının bence anlamı yok yarın bi gün gidip anticheat de çözer olayı sonra herkes banlanırBu blast denilen arkadaşı tanımıyorum da bu durumlar pek hoşuma gitmiyor, birileri emek harcıyor birşeyler çıkarıyor ortaya max. 2 güne open source lar bana etik gelmiyor
Gayet başarılı bir anlatımortada parayla satılan bir şey varsa ve programını korumayacaksa satış yapmasının bence anlamı yok yarın bi gün gidip anticheat de çözer olayı sonra herkes banlanır
Etik değilse bu forumda tam olarak işin nedir? İnsanlar kendi emekleriyle oynarken oynadığın oyun için bir şeyler aramaya gelmişsin burada etikten bahsetmen çok saçma.Bu blast denilen arkadaşı tanımıyorum da bu durumlar pek hoşuma gitmiyor, birileri emek harcıyor birşeyler çıkarıyor ortaya max. 2 güne open source lar bana etik gelmiyor
evet arduino istiyor işin garibi satıs konusunda felan hiç yazmamıslar arduino istediğini herkesde yorum atmıs iyi calısıyo diye herkesin arduinosu var heralde bizim haberimiz yok xDharbi etik değil diyenler gerçekten komik.Bu arada aimbot arduino ilemi çalışıyor bilgi verirseniz sevinirim exeyi indirip inceleme fırsatı bulamadım.
Kullanın diye paylaşmadık kodları görmeniz içinçalışmıyor bari d0landırma milleti
vmp kullanıp sanallaştırmasını kullanmayanları toplayıp ıslak oduna yatırmak lazımvmp kullanmain artık kardesim
G4yauth detayları : public static api g4yauthapp = new api("BlastProduction", "p0ej3FMYJt", "2cc02de09d6eb8054db1d1c17e6d033ae86a6b52068549f24fcd535895112537", "1.6");
Yardımcı olduğu için @ExposerMonke31'e teşekkür ederm
vmprotect kullanan herkesi siraya dizip dovucekmis öle dio exposirmonkeotuzbir
dnspya atip bakabilirsiniz işte cart curt klasik seyler arduino istio arduino aimbota para wercenize gidin kendiniz derleyin sourcesi mevcut forumda ve internette usb hostshield kullanın ztn ban yemiyosunuz para vermeyin şunlara krdsm
indirme linkleri ::
EXE :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DLL (ne dlli oldunu bilmiyorum herhalde aimbot c diskine indiriodu :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir