EmreKennedy
Diamond Üye
hocam ben de 530 tane hata var main.cpp de
derlesen bile esp çalışmıyor
al derle çalıştır değil proje bu yüzden ben paylaştım exesini kullanabilsin herkes diye ?
hocam ben de 530 tane hata var main.cpp de
derlesen bile esp çalışmıyor
hocam sizinkindede siyah ekranda kalıyoral derle çalıştır değil proje bu yüzden ben paylaştım exesini kullanabilsin herkes diye ?
tamam knka en iyi sen yapıyosun bu işial derle çalıştır değil proje bu yüzden ben paylaştım exesini kullanabilsin herkes diye ?
driver ratlı bir detamam knka en iyi sen yapıyosun bu işi
değil be knka ne ratı awsu ben kaç ündür kullanıyorumdriver ratlı bir de
ne biliyim 1 kaç kişide ratlı falan yazmışdeğil be knka ne ratı awsu ben kaç ündür kullanıyorum
onlar hile ud kalsın millet oynamasın diye yazan nonamerlarne biliyim 1 kaç kişide ratlı falan yazmış
noldu aq ne bu randomreis dasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwedasqwe
oğlum free srcyi derledim niye şimdi böyle dedin aw ben kolaylık olsun diye diyorumtamam knka en iyi sen yapıyosun bu işi
derlerken sorun çıkıyor aslında hocam sizin derlemeniz iyi olmuşta bazıları bunu satıyoroğlum free srcyi derledim niye şimdi böyle dedin aw ben kolaylık olsun diye diyorum