PoineWeb
Diamond Üye
Yapacak bir şey yok...Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirmalesef sadece blackswipe değil
Yapacak bir şey yok...Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirmalesef sadece blackswipe değil
the pasters having a chat , they are all using same bypass its only a matter of time it gets patchedThere's nothing can be done...
hocam haftada bir patlıyormuş diye biliyorumBlackswipe kullananlar ban yediğini yazmaya başlamış bu gece kullanıp ban yiyen var mı doğru mu? tam alacaktım ben de
++ Sitesinde update alınmış one time alanlara nolacak spoofer fixlendiği için ban yediler çünkü
masyaf gibi bir yapıdan bahsediyorsan onu yapabilecek birisi byte'a reseller vermezbuilt-in temp spoofer tarzı hileler gelse çok iyi olur bence şuan
Emin misin? Bu forumda benim gibi güçlü bağlantıları olan 1 ya da 2 kişi vardır. Burdakilerin resell alamayacağı kişilerden ben direk panel alıyorum dostum.masyaf gibi bir yapıdan bahsediyorsan onu yapabilecek birisi byte'a reseller vermez
o yapıyı kurabilecek dev'i bulda önce sonra paneli alırsınEmin misin? Bu forumda benim gibi güçlü bağlantıları olan 1 yada 2 kişi vardır. Burdakilerin resel alamayacağı kişilerden ben direk panel alıyorum dostum.
O yapıdan daha iyisini yapan bir dev ile iletişimdeyim zaten dostum şuanda. Şuanda yapım aşamasında olan private bir ürünün geliştiricisi ile anlaşma imzalıyorum. Firmam için bir kaç stok ayarlayacağız. Öncelikle isimlerini duyurmak adına spoofer sürecekler pazara ve şuanda panele sahibim. Yakın zamanda uygun fiyata satışa sunacağım.o yapıyı kurabilecek dev'i bulda önce sonra paneli alırsın
çıkarsa beklediğim ürün buO yapıdan daha iyisini yapan bir dev ile iletişimdeyim zaten dostum şuanda. Şuanda yapım aşamasında olan private bir ürünün geliştiricisi ile anlaşma imzalıyorum. Firmam için bir kaç stok ayarlayacağız. Öncelikle isimlerini duyurmak adına spoofer sürecekler pazara ve şuanda panele sahibim. Yakın zamanda uygun fiyata satışa sunacağım.
Yani umarım tr için slot ayarlayabiliriz. Spoofer için anlaşma tamam zaten fakat sonuçta çok güçlü bir ürün. Lineup helperı bile yapay zeka ile çarpacağı duvardan tut sekmesine kadar bütün herşeyi hesaplıyor otomatik. Türklere karşı tutumları ne olur tam bilemem. Ülke olarak hile piyasasında sabıkamız aşırı kötü. Çoğu yabancı dev Türk kelimesi geçince ürün satmayı geç sohbet bile etmiyor.çıkarsa beklediğim ürün bu
bi konuda da adımız çıkmasın ya ahahahhaYani umarım tr için slot ayarlayabiliriz. Spoofer için anlaşma tamam zaten fakat sonuçta çok güçlü bir ürün. Lineup helperı bile yapay zeka ile çarpacağı duvardan tut sekmesine kadar bütün herşeyi hesaplıyor otomatik. Türklere karşı tutumları ne olur tam bilemem. Ülke olarak hile piyasasında sabıkamız aşırı kötü. Çoğu yabancı dev Türk kelimesi geçince ürün satmayı geç sohbet bile etmiyor.