evet ilk sen getirdiğinde ben de kullanmıştım o zamanlar kaliteliydiLway herşeyini sertifika ile safe tutmaya çalışıyor. Malesef bu her seferinde işe yaramamasına rağmen devam ediyor. Eskiden ne kadar iyi bir spoofer olsada artık para vermek saçmalıktan başka birşey değil. Her ay mutlaka sertifikasını riot patlatıyor ve spooferı detected oluyor. Bizde sırf bu yüzden satmayı bıraktık çünkü kazançdan çok kayıp. Burda savunacak arkadaşlar çıkabilir ama lway'in yaptığı her aşamayı bizzat biliyorum çünkü Türkiye'de kimse lway'i tanımazken ben ürününü satıyordum vsync aracılığı ile. Gamerdoc daima tepesinde her sertifikasını yenilediğinde çok geçmeden tekrardan detection yiyecek paranızı kaptırmayın. Birebir sc4m'e döndü iş artık.
Blackswipe kullananlar ban yediğini yazmaya başlamış bu gece kullanıp ban yiyen var mı doğru mu? tam alacaktım ben de
++ Sitesinde update alınmış one time alanlara nolacak spoofer fixlendiği için ban yediler çünkü
Bir krallığın sonu..evet ilk sen getirdiğinde ben de kullanmıştım o zamanlar kaliteliydi
bu kadar popüler olan ürünlerin hazin sonu diyelim
Önüne gelen herkese resell veriyor lway. Bizim bırakma sebebimiz asıl buydu zaten. 100 tane reseller olmaz bir üründe.evet ilk sen getirdiğinde ben de kullanmıştım o zamanlar kaliteliydi
bu kadar popüler olan ürünlerin hazin sonu diyelim
built-in temp spoofer tarzı hileler gelse çok iyi olur bence şuanÖnüne gelen herkese resell veriyor lway. Bizim bırakma sebebimiz asıl buydu zaten. 100 tane reseller olmaz bir üründe.