Blackswipe TPM bypass fixed?

PoineWeb

Diamond Üye
Blackswipe kullananlar ban yediğini yazmaya başlamış bu gece kullanıp ban yiyen var mı doğru mu? tam alacaktım ben de
++ Sitesinde update alınmış one time alanlara nolacak spoofer fixlendiği için ban yediler çünkü
yFKZnQ.png

Son düzenleme:
Lway herşeyini sertifika ile safe tutmaya çalışıyor. Malesef bu her seferinde işe yaramamasına rağmen devam ediyor. Eskiden ne kadar iyi bir spoofer olsada artık para vermek saçmalıktan başka birşey değil. Her ay mutlaka sertifikasını riot patlatıyor ve spooferı detected oluyor. Bizde sırf bu yüzden satmayı bıraktık çünkü kazançdan çok kayıp. Burda savunacak arkadaşlar çıkabilir ama lway'in yaptığı her aşamayı bizzat biliyorum çünkü Türkiye'de kimse lway'i tanımazken ben ürününü satıyordum vsync aracılığı ile. Gamerdoc daima tepesinde her sertifikasını yenilediğinde çok geçmeden tekrardan detection yiyecek paranızı kaptırmayın. Birebir sc4m'e döndü iş artık.

Lway herşeyini sertifika ile safe tutmaya çalışıyor. Malesef bu her seferinde işe yaramamasına rağmen devam ediyor. Eskiden ne kadar iyi bir spoofer olsada artık para vermek saçmalıktan başka birşey değil. Her ay mutlaka sertifikasını riot patlatıyor ve spooferı detected oluyor. Bizde sırf bu yüzden satmayı bıraktık çünkü kazançdan çok kayıp. Burda savunacak arkadaşlar çıkabilir ama lway'in yaptığı her aşamayı bizzat biliyorum çünkü Türkiye'de kimse lway'i tanımazken ben ürününü satıyordum vsync aracılığı ile. Gamerdoc daima tepesinde her sertifikasını yenilediğinde çok geçmeden tekrardan detection yiyecek paranızı kaptırmayın. Birebir sc4m'e döndü iş artık.
evet ilk sen getirdiğinde ben de kullanmıştım o zamanlar kaliteliydi
bu kadar popüler olan ürünlerin hazin sonu diyelim

Ben şuan delaydeyim blackswipede

Blackswipe kullananlar ban yediğini yazmaya başlamış bu gece kullanıp ban yiyen var mı doğru mu? tam alacaktım ben de
++ Sitesinde update alınmış one time alanlara nolacak spoofer fixlendiği için ban yediler çünkü
yFKZnQ.png
Bir krallığın sonu..

Son 2 haftada 4 kere atmışımdır, her adım doğru olmasına rağmen sürekli delay e atıyor. Belki güncellemeye çok öncesinde alması gerekiyordu, 13 14 gün önce hesap açıp ban yiyenler dahi var. TR de 4 reseller mevcut. Global olanları da göz önünde bulundurduğumuz da popüler olan bir sp00f fakat her popüler olanın da başında ne yazık ki darlayan birileri oluyor. Güncellemeleri geç getiren birisi, süreci hep beraber göreceğiz.

Önüne gelen herkese resell veriyor lway. Bizim bırakma sebebimiz asıl buydu zaten. 100 tane reseller olmaz bir üründe.

malesef sadece blackswipe değil

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt