Çözüldü Blacklum Şikayet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @F0ny
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : İade
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 08.12.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/blacklum-pubg-mobile-gameloop-bypass-hile.63200/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller
image.png

image.png
image.png

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :

05.12.2024 tarihinde hileyi satın aldım. ilk gün hile satın alırken konuda yazan duruma güvenip global alacağımı ümit ediyordum. Kendisi globalde çalıştığını konuda net şekilde belirtmişti. Satın aldığımda tüm ödeme işlemleri bittikten sonra bana taiwan pubg yüklemeyi unutmayın gibi bir uyarıda bulundu. Bu öncelikle alıcıyı aldatmaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Global yoksa ve taiwan verecekseniz alıcı önceden bilgilendirilmeli.
image.png

Yine de okeyleyip problem etmedim lakin bu da bir problem. Hileyi aldıktan 1 gün sonra da bypass çalışmamaya başladı, hile dt oldu ve banlandım. 3 gündür satıcı tarafından arkadaşlarımı bekliyorum, şehir dışındayım tarzı şeylerle oyalanıyorum ve hiçbir açıklama, duyuru yapılmaksızın bekletiliyorum. İade talep ettiğimde ise gerçekleştirilmeyecek, kontrol etmem gerekiyor tarzı şeyler ile karşılaşıyorum. En başta yanıltıcı bir konu açması ile ve 3 gündür ne bir iade ne bir açıklama ile karşılaşmadığımdan ötürü şikayetçiyim ve iade talep ediyorum.

Konuda global pubg mevcut olduğu açıkça belirtilmiş.
image.png
geçmiş olsun

Yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaşın konusunda da beraber yaptığınıza dair mesajların vardı. Konuyu iş ortağı değil bir müşteri olarak yorumlamanı tavsiye ederim dostum. Taiwan en güvenli sürüm diye değil, taiwandan başka sunucuda hilesi olmadığı için yüklememi istedi. Bir satıcı parayı aldıktan sonra eğer bu bilgilendirmeyi veriyorsa direkt bunun altında bir problem vardır dost. Taiwan yükleyemediğime dair konuda bir şey göremiyorum şahsen, hatta güvenli dediğiniz taiwan sürümünde de ban yediğimi belirtmişim. Daha doğru ve objektif yorumlaman dileğiyle.
Konuyu ben hazırlamadım, ancak bilgi sahibi olduğum için bu konuya da yorum yapmak istedim. Eğer o mesajları bana gösterirsen mutlu olurum, teşekkür ederim.

geçmiş olsun forum politikası dolandırıcılığa nasıl bir yaklaşım sergiliyor bilmiyorum , konu çok açık vaat edilen ürün satılan ürün ile farklı .

Konudaki sste mevcut. Tekrardan göndereyim buraya da.
image.png
Konuyu kesinlikle baltalamaya çalışmıyorum, ama bu resimle benim bağlantım nedir, sadece bunu merak ettim. Sadece Tayvan yükleyin demiştim, çünkü bana güncelleme yapılacağını söyledi ve hala bekliyorum. İsterseniz mesajımı raporlayabilir ya da sildirebilirsiniz, problem değil.

Konuyu kesinlikle baltalamaya çalışmıyorum, ama bu resimle benim bağlantım nedir, sadece bunu merak ettim. Sadece Tayvan yükleyin demiştim, çünkü bana güncelleme yapılacağını söyledi ve hala bekliyorum. İsterseniz mesajımı raporlayabilir ya da sildirebilirsiniz, problem değil.
Afedersin ben yapılan şeyden bahsediyorsun sanıyordum. Arkadaşı konu altlarında genelde savunuyorsun muhtemelen de eskiden beraber çalışmışsınız. Bundan dolayı, yapılan şeye objektif yorum yapmanı rica ettim.
image.png

Konu altında da şikayet konusuna dahil olmayan şeylerle doldurmayalım lütfen.

Afedersin ben yapılan şeyden bahsediyorsun sanıyordum. Arkadaşı konu altlarında genelde savunuyorsun muhtemelen de eskiden beraber çalışmışsınız. Bundan dolayı, yapılan şeye objektif yorum yapmanı rica ettim.
image.png

Konu altında da şikayet konusuna dahil olmayan şeylerle doldurmayalım lütfen.
1- Cattleya denen arkadaşla ortaklık durumda bir söz konusu yoktur. arkadaş normal arkadaş olarak kalmakta ve günlük hayattaki gibi sohbet edilmekte. ve ayreten ücret vererek ürünü almış durumda.
2- şehir dışında olduğumu üstüne basarak belirtiyorum yanımda laptop var sadece ve birşey yapamıyorum anladığın kadarıyla
3- ben safe olanını size önerdim tawian dedim ve global pubg yapıyorum dedim, bir yakınım vefat ettiği için şehir dışına çıkmak zorunda kaldık.

1- Cattleya denen arkadaşla ortaklık durumda bir söz konusu yoktur. arkadaş normal arkadaş olarak kalmakta ve günlük hayattaki gibi sohbet edilmekte. ve ayreten ücret vererek ürünü almış durumda.
2- şehir dışında olduğumu üstüne basarak belirtiyorum yanımda laptop var sadece ve birşey yapamıyorum anladığın kadarıyla
3- ben safe olanını size önerdim tawian dedim ve global pubg yapıyorum dedim, bir yakınım vefat ettiği için şehir dışına çıkmak zorunda kaldık.
Başın sağ olsun dostum lakin bu bir savunma durumu değil. En başta söylenilen ürün ile verilen ürün zaten farklı. İadeyi ben senden hilenin ud ve dt durumuna göre istemedim farkındaysan. Yanlış ürün, söylenmeyen üründen ötürü istedim. Sen eğer bir ürün sahibiysen update durumlarını onu bunu müşterilerine haber vermek zorundasın. İsteğe bağlı bir durum değil bu. Tekrar ediyorum sanırım konuyu okumamışsın, iade talebim ürünün vaat edilenden farklı olması ve herhangi bir açıklama asla yapılmaması. Global üzerinde çalışıyorsan konuna global ud yazmazsın taiwan satışını yaptığını belirtirsin. Farklı ürün vermek üstüne ücreti alır almaz bunu söylemek sadece bir aldatmaca ve dolandırmacadır başka bir şey değil. İadeyi bilgisayardan yapmıyorsun dostum bunu da belirtmek istedim.

Başın sağ olsun dostum lakin bu bir savunma durumu değil. En başta söylenilen ürün ile verilen ürün zaten farklı. İadeyi ben senden hilenin ud ve dt durumuna göre istemedim farkındaysan. Yanlış ürün, söylenmeyen üründen ötürü istedim. Sen eğer bir ürün sahibiysen update durumlarını onu bunu müşterilerine haber vermek zorundasın. İsteğe bağlı bir durum değil bu. Tekrar ediyorum sanırım konuyu okumamışsın, iade talebim ürünün vaat edilenden farklı olması ve herhangi bir açıklama asla yapılmaması. Global üzerinde çalışıyorsan konuna global ud yazmazsın taiwan satışını yaptığını belirtirsin. Farklı ürün vermek üstüne ücreti alır almaz bunu söylemek sadece bir aldatmaca ve dolandırmacadır başka bir şey değil. İadeyi bilgisayardan yapmıyorsun dostum bunu da belirtmek istedim.
bu işler senin bildiğin gibi işlemiyor oyuna 1 satır eklenince direk 10 yıl atabiliyor yaşanılan durumda bu zaten bu yüzden acıklama yapmadım zaten yneı oldugu ıcın bı tek sana yazdım ben guncelleme yapıyorum dıye burada sen haksız durumdasın dostum ek olarakta birşey demiyorum

3 gün önce arkadaşlarını bekliyordun bypassı aktif etmek için üstünden 3 gün oldu. Ne arkadaşların geldi ne sen. Hala daha şehirdışındayım bastırarak söyledim gibi saçma sapan cümlelerle oyalamaca yapmaya çalışıyorsun. 3 gün önce beklediğin arkadaşların bugün tek başıma çalışıyoruma döndü. Bu çelişkiler "güvenilir" bir satıcı için fazla.
image.png
image.png

bu işler senin bildiğin gibi işlemiyor oyuna 1 satır eklenince direk 10 yıl atabiliyor yaşanılan durumda bu zaten bu yüzden acıklama yapmadım zaten yneı oldugu ıcın bı tek sana yazdım ben guncelleme yapıyorum dıye burada sen haksız durumdasın dostum ek olarakta birşey demiyorum
Ben sana söylenilenden farklı ürün satıyorsun diyorum sen bana sen haksızsın güncelleme uzun sürüyor diyorsun. Çok değişik ve saçma açıklamalar yapıyorsun dostum bence bir noktada açıklama yapmayı bırakıp moderatörleri beklemeyi tercih etmelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt