Çözüldü Blacklum Şikayet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rectwa

Gold Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @F0ny
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : İade
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 08.12.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/blacklum-pubg-mobile-gameloop-bypass-hile.63200/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller
image.png

image.png
image.png

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :

05.12.2024 tarihinde hileyi satın aldım. ilk gün hile satın alırken konuda yazan duruma güvenip global alacağımı ümit ediyordum. Kendisi globalde çalıştığını konuda net şekilde belirtmişti. Satın aldığımda tüm ödeme işlemleri bittikten sonra bana taiwan pubg yüklemeyi unutmayın gibi bir uyarıda bulundu. Bu öncelikle alıcıyı aldatmaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Global yoksa ve taiwan verecekseniz alıcı önceden bilgilendirilmeli.
image.png

Yine de okeyleyip problem etmedim lakin bu da bir problem. Hileyi aldıktan 1 gün sonra da bypass çalışmamaya başladı, hile dt oldu ve banlandım. 3 gündür satıcı tarafından arkadaşlarımı bekliyorum, şehir dışındayım tarzı şeylerle oyalanıyorum ve hiçbir açıklama, duyuru yapılmaksızın bekletiliyorum. İade talep ettiğimde ise gerçekleştirilmeyecek, kontrol etmem gerekiyor tarzı şeyler ile karşılaşıyorum. En başta yanıltıcı bir konu açması ile ve 3 gündür ne bir iade ne bir açıklama ile karşılaşmadığımdan ötürü şikayetçiyim ve iade talep ediyorum.

Konuda global pubg mevcut olduğu açıkça belirtilmiş.
image.png

Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/blacklum-pubg-mobile-gameloop-bypass-hile.63200/
image.png

image.png
image.png

05.12.2024 tarihinde hileyi satın aldım. ilk gün hile satın alırken konuda yazan duruma güvenip global alacağımı ümit ediyordum. Kendisi globalde çalıştığını konuda net şekilde belirtmişti. Satın aldığımda tüm ödeme işlemleri bittikten sonra bana taiwan pubg yüklemeyi unutmayın gibi bir uyarıda bulundu. Bu öncelikle alıcıyı aldatmaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Global yoksa ve taiwan verecekseniz alıcı önceden bilgilendirilmeli.
image.png

Yine de okeyleyip problem etmedim lakin bu da bir problem. Hileyi aldıktan 1 gün sonra da bypass çalışmamaya başladı, hile dt oldu ve banlandım. 3 gündür satıcı tarafından arkadaşlarımı bekliyorum, şehir dışındayım tarzı şeylerle oyalanıyorum ve hiçbir açıklama, duyuru yapılmaksızın bekletiliyorum. İade talep ettiğimde ise gerçekleştirilmeyecek, kontrol etmem gerekiyor tarzı şeyler ile karşılaşıyorum. En başta yanıltıcı bir konu açması ile ve 3 gündür ne bir iade ne bir açıklama ile karşılaşmadığımdan ötürü şikayetçiyim ve iade talep ediyorum.

image.png
şehir dışı olduğum için up getiremiyorum hiçbirşeye :D zorlamanın ne manası var dostum ben dt olup olamdıgnı kontrol edemeden iade istiyorsun benim hatam olan birşey olsa iadeni geçerim elimde olan birşey değil

şehir dışı olduğum için up getiremiyorum hiçbirşeye :D zorlamanın ne manası var dostum ben dt olup olamdıgnı kontrol edemeden iade istiyorsun benim hatam olan birşey olsa iadeni geçerim elimde olan birşey değil
Yanlış bilgilendirme olduğunu konuda dahi yazmışım, olmayan bir ürünü konuda var gibi gösterdiniz yine de problem etmedim lakin herhangi bir açıklama yapılmaması 3 gündür de bunun cabası. Konuyu okumaya davet ediyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

image.png
image.png

image.png

image.png
geçmiş olsun hocam taiwandan sonra direkt iade istemeniz gerekirdi aslında yine iyi dayanmışsınız

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yaklasik 10 kere sehir disindayim demis hala iade istiyon, ama taiwan yukleyin demeside kolpayi acikliyor. Gecmis olsun

İlk 2 fotoğraf süreleri dolmuş yenileyin hocam, geçmiş olsun bu arada

yaklasik 10 kere sehir disindayim demis hala iade istiyon, ama taiwan yukleyin demeside kolpayi acikliyor. Gecmis olsun
Normal şartlarda zaten iade istemeyecektim isteseydim en başında derdim taiwan çıkınca lakin tüm kolpalar üst üste geldiği için tabii ki herkesin bir sınırı oluyor göz yummak bir yere kadar. 2 gün önce arkadaşlarını bekliyordu sonra bir anda şikayet oluşturacağımda tek başıma çalışıyoruma döndü.

İlk 2 fotoğraf süreleri dolmuş yenileyin hocam, geçmiş olsun bu arada
Teşekkürler hocam fakat hesapsız da baktığımda görsel duruyor, sizde bir problem oluşmuş olabilir.

taiwan en güvenli sürüm olduğu için yükle demişti sana nasıl yükleneceğini gösteririm kolay birşeyi zorlaştıracak birşey göremedim konuda inan bende beklıyorum guncellemeyı

taiwan en güvenli sürüm olduğu için yükle demişti sana nasıl yükleneceğini gösteririm kolay birşeyi zorlaştıracak birşey göremedim konuda inan bende beklıyorum guncellemeyı
Yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaşın konusunda da beraber yaptığınıza dair mesajların vardı. Konuyu iş ortağı değil bir müşteri olarak yorumlamanı tavsiye ederim dostum. Taiwan en güvenli sürüm diye değil, taiwandan başka sunucuda hilesi olmadığı için yüklememi istedi. Bir satıcı parayı aldıktan sonra eğer bu bilgilendirmeyi veriyorsa direkt bunun altında bir problem vardır dost. Taiwan yükleyemediğime dair konuda bir şey göremiyorum şahsen, hatta güvenli dediğiniz taiwan sürümünde de ban yediğimi belirtmişim. Daha doğru ve objektif yorumlaman dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt