BlackHole Valorant 🔥 ESP - AIM - MISC 🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok güven vermedi hocam açıkcası çok video yok ban riski ban durumu nedir bilemiyorum o yüzden alasım gelmiyor korkutuyor :D
Şuan için piyasada yeniyiz açıkçası projeyi tam bitiremedik. Skeleton da problem var mesela :D ESP de falan bir sıkıntı olmadığından çoğu kişi de legit oynayıp rank kastığı için bu şekilde sunduk. İleride video vb elbette eklenecek şuan için çok müşterimiz olmadığından güvence de doğal olarak az. Fakat forumda ne kadar eski olduğumu görebilirsiniz, ve eminim ki beni tanıyanlarınız da vardır o yüzden güvenip güvenmemek sizin elinizde. Bu tür güven sorunlarını gidermek için günlük satışımız mevcut, onu deneyebilirsiniz.

Kendisini çok eskiden diğer platformlardan'da tanırım. Güvenilir ve dediklerinin her zaman arkasında biridir.
İyi satışlar dostum.

Legit oynayarak ban yedik diyelim ne olacak para çöpe mi gidecek diyelim ben 1 haftalık aldım 1.günden hileniz tespit edildi ban yedim iade var mı? elimde spoofer var banlanmak sorun değilde para gider

Legit oynayarak ban yedik diyelim ne olacak para çöpe mi gidecek diyelim ben 1 haftalık aldım 1.günden hileniz tespit edildi ban yedim iade var mı? elimde spoofer var banlanmak sorun değilde para gider
Hiç bir hile de iade seçeneği göremezsiniz. Aynı şekilde bizde de bulunmuyor. Spoofer yok olsa zaten konu içeriğine eklerdik. Legit oynayarak ban oynarsanız ban yiyemezsiniz çünkü adı üstünde legit. Ha işim garanti olsun haftalık alacağıma günlük alırım ertesi günü fixlenirse girmem diye düşünüyorsanız günlük seçeneğini tercih edebilirsiniz, fakat 7 ile çarpacak olursanız haftalık ücretin 2 katına geldiğini göreceksiniz bu da sizin kararınız tabi ki.

Kısacası iade diye bir bulunmuyor maalesef. Olası detect durumlarında yazılımın bakım süreci üyelere iade edilir.

Yakında Crâck yer kusursuz'da olsa her nefis bir gün cheatglobal'de crackı tadacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt