BenRobotDeğilm
Efsane Üye
kernel inject yaparakda kodlama bilgisi lazım dimikarnel inject yaparak
kernel inject yaparakda kodlama bilgisi lazım dimikarnel inject yaparak
buna gerek yok çünkü hayla undetected yani güncel zulaya karnel inject yaprak kullanabilirsin ben kullanıyorum fix bişey olsa paylaşmam boş konuşmanın luzumu yok diye yüşünüyorum ?Dosyanın son değiştirilme tarihine bakılırsa, ne kadar güncel olduğu anlaşılır arkadaşlar. En azından dosyaya küçük spooflar atarak, yeni versiyonu diye yutturmaya çalışabilirdin .
öncelikle yazmayı öğrenmeni tavsiye ederim toxic, cahil çocuk. blackbone'Un kullandığı hookingler ntvmler hepsi detected. @Kusursuz da dediği gibi. En az 1 el oynar sonrasında battleye yanlış algoritmayı algılar, oyuna veriyi gönderir, banını yer köşeye oturursun. kolay gelsin.buna gerek yok çünkü hayla undetected yani güncel zulaya karnel inject yaprak kullanabilirsin ben kullanıyorum fix bişey olsa paylaşmam boş konuşmanın luzumu yok diye yüşünüyorum ?
20 30 maç giriyom sorun yok 1 gün sonra ban yiyor hesap.BlackBone comple fix. Base adresine kadar fix. Başka bir driver kodlanmadığı sürece fix olmaya devam edecektir. Max 1 el oynar ban yersiniz zulu da.
knk discord hesabın varsa yazarmısın birşeyi yapamadım de lütfen20 30 maç giriyom sorun yok 1 gün sonra ban yiyor hesap.
burdaki Blackbone İle Değil Elimdeki Blackbone İle 20 30 Maç Giriyom Driver Name Değiştirmediyse Xenos İle Burda Paylaşılanı Deneye Bilirsin.knk discord hesabın varsa yazarmısın birşeyi yapamadım de lütfen