Blackbone Driver(Güncel Versiyon) İndir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dosyanın son değiştirilme tarihine bakılırsa, ne kadar güncel olduğu anlaşılır arkadaşlar. En azından dosyaya küçük spooflar atarak, yeni versiyonu diye yutturmaya çalışabilirdin :oops:.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dosyanın son değiştirilme tarihine bakılırsa, ne kadar güncel olduğu anlaşılır arkadaşlar. En azından dosyaya küçük spooflar atarak, yeni versiyonu diye yutturmaya çalışabilirdin :oops:.
buna gerek yok çünkü hayla undetected yani güncel zulaya karnel inject yaprak kullanabilirsin ben kullanıyorum fix bişey olsa paylaşmam boş konuşmanın luzumu yok diye yüşünüyorum ?

BlackBone comple fix. Base adresine kadar fix. Başka bir driver kodlanmadığı sürece fix olmaya devam edecektir. Max 1 el oynar ban yersiniz zulu da.

buna gerek yok çünkü hayla undetected yani güncel zulaya karnel inject yaprak kullanabilirsin ben kullanıyorum fix bişey olsa paylaşmam boş konuşmanın luzumu yok diye yüşünüyorum ?
öncelikle yazmayı öğrenmeni tavsiye ederim toxic, cahil çocuk. blackbone'Un kullandığı hookingler ntvmler hepsi detected. @Kusursuz da dediği gibi. En az 1 el oynar sonrasında battleye yanlış algoritmayı algılar, oyuna veriyi gönderir, banını yer köşeye oturursun. kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt