SuperB
Diamond Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Şuanlık Windows yakında MacOS versiyonunu da ekleyeceğiz.Bgx windows mu mac mi?
Şuanlık Windows yakında MacOS versiyonunu da ekleyeceğiz.Bgx windows mu mac mi?
Öncelikle Selamlar,Uzun zamandır lol oynamıyorum ama başlamayı düşünüyorum script piyasası en son bıraktığımda boka sarmıştı
- Banwave olayları
- Vanguard gelmesi
- Yok işte am mam driver cart curt açtırıp secure boot attırıp ordan sonra nasa sunucusuna ping atıp galaksiler arası post isteğiyle jupitere istek atmalar falan filan saçma sapan işlemler yok değilmi?
Direkt açıp, çalıştırıp oyuna giriyoz sonra açılıyormu script?
[SuperB | All Game Cheats]
Website:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Discord:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
SuperB Farkıyla Son Kalite Ürünlerimizle Siz Değerli Müşterilerimizin Hizmetindeyiz!
Forumdaki Tek Onaylı BGX Satıcısıyız!
Ürünler Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Discord Serverımıza Katılabilirsiniz^^Undetected Products
Our Staff Members are Active 7/24
[Ürünlerimiz ve Fiyatları]
BGX League of Legends Script (Bypass + Temp Spoofer)
BGX Script:
Daily: 7.99$ - 270₺
Weekly : 33.99$ - 1150₺
Monthly : 69.99$ - 2370₺
Valorant Pro
Valorant Pro:
Daily: 5.99$ - 199₺
Weekly : 19.99$ - 670₺
Monthly : 39.99$ - 1350₺
Full Spoofer
[Özellik listesi]
Tpm Bypass
Perm&Temp Option
Uefi&Efi Option
Hvci Bypass
Secureboot Bypass
Vanguard Bypass
Need Format & Bios Upgrade
Full Spoofer:
3 Day : 17.99$ - 599₺
Monthly : 29.99$ - 1015₺
BGX Apex Legends
BGX Apex Legends:
Daily: 9.99$ - 335₺
Weekly : 45.99$ - 1559₺
Monthly : 95.99$ - 3249₺
Website:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Discord:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eğer macOS'da vanguard yoksa bunu yeni öğreniyorum dehşet olur direk macbook satın alır geçerim. Peki ne zaman gelir süresi varmı bellimi?Öncelikle Selamlar,
1- Banwave olayları için Vanguard sonrası her public platform gibi Bgx'in Windows versiyonu da biraz kullan ban ye banını inbuilt spooferla kaldır gibiydi. Fakat Bgx'in developeri olan RTX şuanda sıkı bir şekilde Bypass üzerinde çalışıyor ve kısa bir süre sonra Bypass da güncellenecek. Bu update sonrası için şahsi olarak ben hype'lıyım geldiği zaman Detection ve Banwave durumlarını göreceğiz.
2- Vanguardın gelmesi en pahalı public hilenin bile sıklıkla detect olmasını sağladı. Bu konu hakkında da üstteki mesajımı referans alabilirsiniz.
3- Üçüncü sorunuz için hayır bildiğim kadarıyla yok. Evet loadera keyinizi girip Riot Clienti açıp giriş sağlıyorsunuz ardından script otomatik şekilde injectleniyor.
Çok yakın sürede Bgx'in MacOS versiyonunu da kataloğumuza eklemeyi planlıyoruz. Bildiğiniz üzere MacOS'da Vanguard bulunmuyor ve tıpkı Vanguard öncesi gibi Undetected bir şekilde oyun oynama imkanı mümkün. Eklediğimiz zaman buna da göz atmanızı öneririm.
Saygılarımla
55 Dakika önce yayınlanan geliştirici notuna göre MacOS'a da Vanguard geliyor. Fakat script developerları MacOS'da yayınlanacak olan mVG'nın Windows sürümündeki Vanguard kadar etkili olmayacaklarını düşündüklerini ilettiler. Yani halen devam eden Undetection durumu mVG'nin çıkmasıyla da devam edebilir çıktığı zaman göreceğiz.Eğer macOS'da vanguard yoksa bunu yeni öğreniyorum dehşet olur direk macbook satın alır geçerim. Peki ne zaman gelir süresi varmı bellimi?
Teşekkürler^^iyi satışlar