Satıyorum BLACK LIGHT - BYPASS FOR HANBOT AND BGX💎 HANBOT + NV LOL BYPASS 2.5$ ONLY 💎 HANBOT + BLACK LIGHT LOL BYPASS 4$ ONLY 💎 1$ VALORANT CHEAT

Uzun zamandır lol oynamıyorum ama başlamayı düşünüyorum script piyasası en son bıraktığımda boka sarmıştı
- Banwave olayları
- Vanguard gelmesi
- Yok işte am mam driver cart curt açtırıp secure boot attırıp ordan sonra nasa sunucusuna ping atıp galaksiler arası post isteğiyle jupitere istek atmalar falan filan saçma sapan işlemler yok değilmi?

Direkt açıp, çalıştırıp oyuna giriyoz sonra açılıyormu script?
Öncelikle Selamlar,

1- Banwave olayları için Vanguard sonrası her public platform gibi Bgx'in Windows versiyonu da biraz kullan ban ye banını inbuilt spooferla kaldır gibiydi. Fakat Bgx'in developeri olan RTX şuanda sıkı bir şekilde Bypass üzerinde çalışıyor ve kısa bir süre sonra Bypass da güncellenecek. Bu update sonrası için şahsi olarak ben hype'lıyım geldiği zaman Detection ve Banwave durumlarını göreceğiz.

2- Vanguardın gelmesi en pahalı public hilenin bile sıklıkla detect olmasını sağladı. Bu konu hakkında da üstteki mesajımı referans alabilirsiniz.

3- Üçüncü sorunuz için hayır bildiğim kadarıyla yok. Evet loadera keyinizi girip Riot Clienti açıp giriş sağlıyorsunuz ardından script otomatik şekilde injectleniyor.

Çok yakın sürede Bgx'in MacOS versiyonunu da kataloğumuza eklemeyi planlıyoruz. Bildiğiniz üzere MacOS'da Vanguard bulunmuyor ve tıpkı Vanguard öncesi gibi Undetected bir şekilde oyun oynama imkanı mümkün. Eklediğimiz zaman buna da göz atmanızı öneririm.

Saygılarımla

Discord serverımızda
3x Week Valorant Pro Key çekilişi vardır.
Katılmayı unutmayın :iloveyoubaby:

Bgx Apex Legends Güncellendi!

[+] Fakeduck Eklendi
[+] Airstuck Eklendi
[+] Silent Aim artık Undetected

[SuperB | All Game Cheats]

Website:
Discord:

SuperB Farkıyla Son Kalite Ürünlerimizle Siz Değerli Müşterilerimizin Hizmetindeyiz!
Forumdaki Tek Onaylı BGX Satıcısıyız!

Ürünler Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Discord Serverımıza Katılabilirsiniz^^

✅ Undetected Products ✅
✅ Our Staff Members are Active 7/24 ✅

[Ürünlerimiz ve Fiyatları]

BGX League of Legends Script (Bypass + Temp Spoofer)

bgxlogo.png

BGX Script:
Daily: 7.99$ - 270
Weekly : 33.99$ - 1150
Monthly
: 69.99$ - 2370

Valorant Pro

valorantpro.png
valorantpro2.png

Valorant Pro:
Daily: 5.99$ - 199
Weekly : 19.99$ - 670
Monthly
: 39.99$ - 1350

Full Spoofer

spoofermenu.png
spoofermenu3.png

[Özellik listesi]

Tpm Bypass
Perm&Temp Option
Uefi&Efi Option
Hvci Bypass
Secureboot Bypass
Vanguard Bypass
Need Format & Bios Upgrade

Full Spoofer:
3 Day : 17.99$ - 599
Monthly
: 29.99$ - 1015

BGX Apex Legends

apexlogo.png

apexmenu.png
apexmenu2.png

BGX Apex Legends:
Daily: 9.99$ - 335
Weekly : 45.99$ - 1559
Monthly
: 95.99$ - 3249

Website:
Discord:

mkIHRGR.jpeg

hayırlı satışlar ucuz vee kaliteli hilelere benziyor

Öncelikle Selamlar,

1- Banwave olayları için Vanguard sonrası her public platform gibi Bgx'in Windows versiyonu da biraz kullan ban ye banını inbuilt spooferla kaldır gibiydi. Fakat Bgx'in developeri olan RTX şuanda sıkı bir şekilde Bypass üzerinde çalışıyor ve kısa bir süre sonra Bypass da güncellenecek. Bu update sonrası için şahsi olarak ben hype'lıyım geldiği zaman Detection ve Banwave durumlarını göreceğiz.

2- Vanguardın gelmesi en pahalı public hilenin bile sıklıkla detect olmasını sağladı. Bu konu hakkında da üstteki mesajımı referans alabilirsiniz.

3- Üçüncü sorunuz için hayır bildiğim kadarıyla yok. Evet loadera keyinizi girip Riot Clienti açıp giriş sağlıyorsunuz ardından script otomatik şekilde injectleniyor.

Çok yakın sürede Bgx'in MacOS versiyonunu da kataloğumuza eklemeyi planlıyoruz. Bildiğiniz üzere MacOS'da Vanguard bulunmuyor ve tıpkı Vanguard öncesi gibi Undetected bir şekilde oyun oynama imkanı mümkün. Eklediğimiz zaman buna da göz atmanızı öneririm.

Saygılarımla
Eğer macOS'da vanguard yoksa bunu yeni öğreniyorum dehşet olur direk macbook satın alır geçerim. Peki ne zaman gelir süresi varmı bellimi?

Eğer macOS'da vanguard yoksa bunu yeni öğreniyorum dehşet olur direk macbook satın alır geçerim. Peki ne zaman gelir süresi varmı bellimi?
55 Dakika önce yayınlanan geliştirici notuna göre MacOS'a da Vanguard geliyor. Fakat script developerları MacOS'da yayınlanacak olan mVG'nın Windows sürümündeki Vanguard kadar etkili olmayacaklarını düşündüklerini ilettiler. Yani halen devam eden Undetection durumu mVG'nin çıkmasıyla da devam edebilir çıktığı zaman göreceğiz.

Ek olarak MacOS'da hile açmak için yeni bir Macbook almanıza gerek yok. Bilgisayarınıza DualBoot olarak Hackintosh kurup da oynayabilirsiniz.
image.png

Yakın zamanda çıkması beklenen ve çıktığı zaman bizim de kataloglarımıza ekleyeceğimiz bir script Debian Tabanlı Linuxlarda da Scriptin çalışabileceğini duyurdu.
Linuxda herhangi bir Vanguard olmayacağı için veya şuanlık olmadığı için ileride erişilebilen en safe yöntem o olabilir. Bu da aynı şekilde Script yayınlandıktan sonra belli olacak.
Şimdilik diyebileceklerim bu kadar herhangi bir farklı sorunuz varsa sormaya çekinmeyin.

Saygılarımla

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt