BJKvs Bushido Wildcats maçı hakkındaki düşünceleriniz?

resulyilmaz31

1 4 8 3
Efsane Üye
İletişim
maçı BJK esports yendi fakat maç dışında konuşulan bazı olaylar oldu yasir adlı kişinin beşiktaşa durduk yere küfür etmesi espor hakkında en ufak bilgisi olmayan birisinin böyle demesi boş bide özür dilemiş siz ne düşünüyorsunuz

maçı BJK esports yendi fakat maç dışında konuşulan bazı olaylar oldu yasir adlı kişinin beşiktaşa durduk yere küfür etmesi espor hakkında en ufak bilgisi olmayan birisinin böyle demesi boş bide özür dilemiş siz ne düşünüyorsunuz
Hocam bir Jaharialı olarak şahsen bu maçı da alacağımızı düşündüm sonuçta bir futbol kulübünün e spor takımı en fazla ne kadar iyi olabilir kafasına girdim ama ilk birinci turnuvada kazandık ve bunda da kaybettik sonuç olarak Nt demekten başka çaremiz yok ve takım daha yeni olduğu için bu tür şeyler olabilir emin olmalıyız ki 1-2 hafta sonra takım içi oyuncular kendilerine alıştığı zaman ( 7/24 LOL oynayarak ) bir sonra ki maçlar da kazanacağız, bu arada Yasir abi hakkında konuşmadım kusura bakma ama Yasir abinin yaptığı çok ayıp bir sözdü

Eglenceli bir maci bw'i tebrik ederim izlerken gercekten zevk aldim

baba asıl bjk ath bilbao hakkında ne düsünüyosunuz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt