lacasadetr
Platinum Üye
KAPANDI
Son düzenleme:
Good forumlarÖncelikle size vereceğim hesaplar l0glarda bulunan ve çoktan başka kullanıcılara satılmış olan hesaplardır yani size özel premium vermiyorum bunun bilgisi dahilinde olup yazın.
ŞARTLAR
Bu konuyu beğenmek ve yorum yapmak
Forumda ki kayıt süresi 1 haftayı geçmiş olmalı
Discord kayıt süresi 2 hafta geçmiş olmalı
Konunun açılış amacı kullanıcılara ücretsiz minecraft premium sağlamaktır. Siz veya bir başkası belki kolaylıkla bulabilir fakat, sizin gibi bulamayıp bu forumda bulunan kullanıcılara bi yardımım dokunsun istedim.
NASIL ALIRIM ?
- Discord adresim üzerinden DM ile benimle iletişime geçip konuyu beğendiğinize ve yorum attığınıza dair ekran görüntüsü atmanız lazım (tam ekran ve sizin olduğunuz açıkca belli olacak şekilde)
- Ardından en geç 1 hafta içerisinde hesabınız size iletilecektir (kullanıcı yoğunluğuna göre değişebilir)
Discord yoluyla yapmamın sebebi her kullanıcının 1 kez almasını amaçlamaktır.
DİSCORD - lacasadetr
Good forumlar
teşekkürlerkolay gelsin
dediğim üzere hayır.Bilgi değişiyor mu
iyi forumlarÖncelikle size vereceğim hesaplar l0glarda bulunan ve çoktan başka kullanıcılara satılmış olan hesaplardır yani size özel premium vermiyorum bunun bilgisi dahilinde olup yazın.
ŞARTLAR
Konunun açılış amacı kullanıcılara ücretsiz minecraft premium sağlamaktır. Siz veya bir başkası belki kolaylıkla bulabilir fakat, sizin gibi bulamayıp bu forumda bulunan kullanıcılara bi yardımım dokunsun istedim.
NASIL ALIRIM ?
- Discord adresim üzerinden DM ile benimle iletişime geçip konuyu beğendiğinize ve yorum attığınıza dair ekran görüntüsü atmanız lazım (tam ekran ve sizin olduğunuz açıkca belli olacak şekilde)
- Ardından en geç 1 hafta içerisinde hesabınız size iletilecektir (kullanıcı yoğunluğuna göre değişebilir)
DİSCORD - lacasadetr
Good forumlar
yav sen cansın canÖncelikle size vereceğim hesaplar l0glarda bulunan ve çoktan başka kullanıcılara satılmış olan hesaplardır yani size özel premium vermiyorum bunun bilgisi dahilinde olup yazın.
ŞARTLAR
NASIL ALIRIM ?
DİSCORD - lacasadetr
Good forumlar
iyi forumlar
teşekkürleryav sen cansın can