Çözüldü Birisi İnternetime ve Bana virüs mü atmaya çalışıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xRrixie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xRrixie

Machiavellizm
Master Üye

resimde gördüğünüz gibi bu internet bizim ve 2 yazıyor yanında bu farklı bir superonline mi yoksa birisi beni kancayamı çekmeye çalışıyr birde son zamanlarda kaspersky ile pc tarattıgımda %19 da fln durdurdum backdoor fln bulmuştu format atmadan tam tarama yapmalı mıyım

not: sadece pcde görününoyr bu

resimde gördüğünüz gibi bu internet bizim ve 2 yazıyor yanında bu farklı bir superonline mi yoksa birisi beni kancayamı çekmeye çalışıyr birde son zamanlarda kaspersky ile pc tarattıgımda %19 da fln durdurdum backdoor fln bulmuştu format atmadan tam tarama yapmalı mıyım

format at bence

vallaha bilemedim system32 de bi bacdoor bulmuştu taramada direkt sildim onu format atmam 2 haftayı bulur bilgilerimi farklı yere aktarmam için
formatsız çözüm yokmudur

şu int konusunda birisi beni tezgaha mı düşürmeye çalışıyor çünkü sadece pcde görünüyor telde yok öyle bi wifi

Kral İnternetler 2.4g ve 5g olarak ayrılır oyüzden olabilir ama şüphe duyuyorsan bir format atmanı tavsiye ederim

yani bilmiyorum virüs var mı yokmu görevyöneticisini fln ezberledim ney nedir ne zaman açık diye ama şuzamana kadar farklı açık birşey görmediğim için ( normalde açık olanlar dışında) birşey görürsem zaten araştırıyorum herdetayına bakıyorum belki dediğiniz gibi 2.4 ve 5 ile alakalıdır çünkü ben moden arayüzünden 5 g yi kapattım

knk 2 olan ya 2g yada 5g eğer emin olmak istiyosan modem arayüzünden gidip 5g ve 2g internetinin isimlerine bakabilirsin
*bence git modem arayüzünden bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt