Bir Tane Program Yapmaya Çalışıyrorum Ancak Yardımca İhtiyacım Var

c++:
if (ImGui::Checkbox("START", &baslatici))
{
system("C:\gerekliyol\");
//veya
system_no_output("C:\gerekliyol\");
}
knk bi dll içinse bi oyuna inject etmek istiyorum bir dll yi bunu imguide nasıl yaparım

knk bi dll içinse bi oyuna inject etmek istiyorum bir dll yi bunu imguide nasıl yaparım
Reis proxy dll methodu kullanabilirsin ama point blank icin hangi method kullaniliyor tam bilgim yok
ImGui Icin Gerekenleri indir icinde gerekli cpp ler var ordan main.cpp icerisine include olarak ayarla
Sonra Menu Menuyu Olusturmak Icin gereken kodlari yt de bulabilirsin
Demek Istedigin dll hile veya bisey yapmak ise anlattim eyer imgui exe ile dll yi bir oyuna inject etmek istiyorsan onu sormam lazim arkadaslara

DISCORD: ! ByHuseyn#9155

Sorun Ve Sorunuz Icin Discord Uzerinden DM Den Yazabilirsin

Reis proxy dll methodu kullanabilirsin ama point blank icin hangi method kullaniliyor tam bilgim yok
ImGui Icin Gerekenleri indir icinde gerekli cpp ler var ordan main.cpp icerisine include olarak ayarla
Sonra Menu Menuyu Olusturmak Icin gereken kodlari yt de bulabilirsin

Demek Istedigin dll hile veya bisey yapmak ise anlattim eyer imgui exe ile dll yi bir oyuna inject etmek istiyorsan onu sormam lazim arkadaslara

DISCORD: ! ByHuseyn#9155

Sorun Ve Sorunuz Icin Discord Uzerinden DM Den Yazabilirsin
DiscordDan ark atdım knk bak

C#:
private void checkBox1_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
{
    // CheckBox'ın Checked özelliği değiştiğinde (seçildiğinde veya seçimi kaldırıldığında) çalışacak kod bloğu

if (checkBox1.Checked) // CheckBox seçildiyse
    {
        // .exe dosyasının yolunu belirtin
        string exePath = @"C:\DosyaYolu\Uygulama.exe"; // .exe dosyasının gerçek yolunu buraya yazın

// .exe dosyasını başlat
        System.Diagnostics.Process.Start(exePath);
    }
}
Not: Yukarıdaki kodda exePath değişkenine .exe dosyasının gerçek yolunu doğru bir şekilde belirttiğinizden emin olun. Ayrıca .exe dosyasının çalıştırılabilir olduğundan ve çalıştırmak istediğiniz sistemde uygun izinlere sahip olduğunuzdan da emin olmalısınız.

Elimizde Bir Exe Dosyası Var Ve Ben Bu Dosyanın C#'la Yaptığım Menüde Check Box'dan Seçip Open Dediğimde Onun Açılmasını İstiyorum Umarım Daha İyi Anlatabilmişimdir...
Kanka hall ettinmi?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt