Çözüldü Bir forumun exe'sini indirdim hostumu değiştiremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B0T

Silver Üye
Selamlar, Rea***ty cheats adlı forumun exe'sini indirdim hostumu değiştiremiyorum her yolu denedim. Rsthost 2.0 olsun farklı birşey olsun. Baya bir ultra host virüsü var pc'de format atmadan bir çözüm arıyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok teşekkür ediyorum.

hocam lütfen konumun içeriğini okur musun? rep'lendin.

sildim fakat yine aynı durum malesef. Sanırım format'a doğru yol almalıyım.
olmuyorsa discordtan ulaşın bizzat ben ilgilenicem sizinle

Etc yi komple silin . bi zararı olmaz

dc ye any desk atarmısın ?

Önemli olan arkadaşın sorunun çözebilmek

olmuyorsa discordtan ulaşın bizzat ben ilgilenicem sizinle

Hocam dosyaları diski biçimlendirip bölsem oraya eklesem, formatlasam hem bilgisayar rahatlamış olur. Bu şekilde format mantıklı mı sizce? Hocam dc&any bıktım. 4-5 kişi baktı sorun çözülmedi açıkcası. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Hocam dosyaları diski biçimlendirip bölsem oraya eklesem, formatlasam hem bilgisayar rahatlamış olur. Bu şekilde format mantıklı mı sizce? Hocam dc&any bıktım. 4-5 kişi baktı sorun çözülmedi açıkcası. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
Güzel bir temizlik yapmanızı öneririm. Antivirüs programınızı çalıştırarak her şeyi temizleyin. Sonrasında 'hosts' dosyasını tekrar deneyebilirsiniz. Bu, tam bir çözüm olabilir.

Güzel bir temizlik yapmanızı öneririm. Antivirüs programınızı çalıştırarak her şeyi temizleyin. Sonrasında 'hosts' dosyasını tekrar deneyebilirsiniz. Bu, tam bir çözüm olabilir.
2 adet var tam tarama da yaptım fakat bir sonuç almıyorlar hocam.

Cattleya nında dediği gibi . Sizde neden oldu anlayamadım . şu anda iki forumunda loaderi var atıyorum diğer forumdaki hileyi kullanıcakken o loaderi açıyorum kullanıyorum

CG nin hilelerini kullancakken CG Loaderi açıyorum kullanıyorum

ve bir sıkıntı çıkmıyor

Cattleya nında dediği gibi . Sizde neden oldu anlayamadım . şu anda iki forumunda loaderi var atıyorum diğer forumdaki hileyi kullanıcakken o loaderi açıyorum kullanıyorum

CG nin hilelerini kullancakken CG Loaderi açıyorum kullanıyorum

ve bir sıkıntı çıkmıyor
Hocam 3 forum kullanıcısıyım açıkcası. Mem**hackers bu konudaki forum ve bizim cg miz. Ama dediğim gibi böyle bir host olayı yaşamadım hiç. Ayrıca bilirsiniz zaten az çok bu forumların host olaylarını fakat bu forum(cg değiş) abartmış mı çözemedim. Ben çözümü format atarak halledeceğim. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum tekrardan.

Hocam 3 forum kullanıcısıyım açıkcası. Mem**hackers bu konudaki forum ve bizim cg miz. Ama dediğim gibi böyle bir host olayı yaşamadım hiç. Ayrıca bilirsiniz zaten az çok bu forumların host olaylarını fakat bu forum(cg değiş) abartmış mı çözemedim. Ben çözümü format atarak halledeceğim. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum tekrardan.
Format işe yarayabilir.ama sürekli olduğu durumda can sıkıntısı yaratabilir. bence bir çözüm yolu lazım

Hocam, iki antivirüs programı çakışabilir. Zaten ESET antivirüsünü kurarken bu konuda uyarı verebilir ama ciddi bir sorun oluşturmaz. Bende de tam anlamadım neden olmadı. İnternet bağlantınızı sıfırlayabilirsiniz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
discorddan ulaş bana discord - genisysofficial

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt