Bir Dosyayı Silemiyorum Yönetici İzni Diyor Ama Olmuyor

0NR

Master Üye
C:\Users\user\AppData\Roaming\Minecraft\resourcepacks\Yeni klasör\assets\minecraft\blockstates

Su Sekilde Uzantısı Var Ve En Sonu Twisting_Vines.Json A Gidiyor Hiç Bi Şekilde Silemiyorum Silmeye Çalısınca Bunu Diyor Ne Yapmam Gerek

Bu Dosyada Değişiklik Yapmanız İçin DESKTOP-USUL---/User Size İzin Vermelidir Verincede Olmuyor Tlauncher İndirmiştim Silmeye Çalısınca Böyle Oldu.

C:\Users\user\AppData\Roaming\Minecraft\resourcepacks\Yeni klasör\assets\minecraft\blockstates

Su Sekilde Uzantısı Var Ve En Sonu Twisting_Vines.Json A Gidiyor Hiç Bi Şekilde Silemiyorum Silmeye Çalısınca Bunu Diyor Ne Yapmam Gerek

Bu Dosyada Değişiklik Yapmanız İçin DESKTOP-USUL---/User Size İzin Vermelidir Verincede Olmuyor Tlauncher İndirmiştim Silmeye Çalısınca Böyle Oldu.
bendede bir sürü böyle şeyler vardı format atınca geçiyodu format at bence başka çözümü varmı bilmiyorum

Tamamdır Silindi ChatGPT ile Hallettim.

Iobit Unlocker indir kur, dosyaya sağ tıkla iobitle kilidi aç ve sil de.

Bu tür izin hataları genellikle Windows'un dosya sahipliği veya izinleriyle ilgilidir. Dosyayı silmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

1. Görev Yöneticisinden Minecraft'ı ve İlgili Süreçleri Kapat

Öncelikle, dosyanın kullanımda olmadığından emin olmalısın:

• Ctrl + Shift + Esc tuşlarına basarak Görev Yöneticisini aç.
  • Minecraft (veya TLauncher) ile ilgili tüm işlemleri sonlandır.
  • Java (Java(TM) Platform SE binary) gibi çalışıyor olabilecek süreçleri de sonlandır.

2. Komut İstemcisi (CMD) Kullanarak Silme

Eğer normal yolla silinmiyorsa, Komut İstemcisi (CMD) üzerinden dene:

1. Başlat’a tıkla ve CMD yaz, ardından Yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle aç.
  2. Aşağıdaki komutu girerek dosyanın bulunduğu klasöre git:
    sh
    KopyalaDüzenle
    cd C:\Users\user\AppData\Roaming\Minecraft\resourcepacks\Yeni klasör\assets\minecraft\blockstates
  3. Silmek için şu komutu kullan:
    sh
    KopyalaDüzenle
    del /f /s /q Twisting_Vines.json
    Eğer tüm klasörü silmek istiyorsan:
    sh
    KopyalaDüzenle
    rmdir /s /q "C:\Users\user\AppData\Roaming\Minecraft\resourcepacks\Yeni klasör"

3. Dosya Sahipliğini Değiştir

Eğer hâlâ izin hatası alıyorsan, şu adımları uygula:

1. Twisting_Vines.json dosyasına sağ tıkla → ÖzelliklerGüvenlik sekmesine git.
  2. Gelişmiş butonuna bas.
  3. "Sahibi" kısmında Düzenle butonuna tıkla.
  4. Kullanıcı adını (veya "Administrators" grubunu) seç ve Tam Denetim izinlerini ver.
  5. Uygula ve Tamam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt