Kral böyle USB'ler "Fake USB" diye geçiyor sırf içerisinde daha fazla depolama alanı varmış gibi göstermek için küçük ayarlarda oynamalar yapıyorlar atıyorum 8gb'lık USB'yi bana gerçekten 128gb diye kakaladılar ve içerisine 8gb'dan fazla veri atınca çökmeye , açılırken sorunlar çektirmeye başlıyor. Aşağıdaki videoya göz atabilirsin:
O zaman anla ki o flash çöp olmuştur eğer fazla bilgi içerisine atmaya çalıştıysan ve sonrasında biçimlendirmeyi falan denediysen o flash'ın belli belirsiz kısımlarında hala doğrulanmamış dosyalar kalıyor ve boka dönüyoranladım ama biçimlendirmeme rağmen hala aynı sorunu yaşıyorum
anladım dolandırıldık yani :dO zaman anla ki o flash çöp olmuştur eğer fazla bilgi içerisine atmaya çalıştıysan ve sonrasında biçimlendirmeyi falan denediysen o flash'ın belli belirsiz kısımlarında hala doğrulanmamış dosyalar kalıyor ve boka dönüyor
Evet, eğer istersen gerçekten fake olup olmadığını anlamak videodaki gibi adamın dediği modülleri kullanarak yada GitHub'dan Fake Usb Tester gibi projelerden yararlanarak kontrol edebilirsin. Eğer fake ise gerçekten firmaya dava açma imkanın bile var.anladım dolandırıldık yani :d
trendyoldan almıştım kingstonun böyle birşey yapacağını sanmıyorum trendyol satıcısı büyük ihtimalle böyle birşey yaptıEvet, eğer istersen gerçekten fake olup olmadığını anlamak videodaki gibi adamın dediği modülleri kullanarak yada GitHub'dan Fake Usb Tester gibi projelerden yararlanarak kontrol edebilirsin. Eğer fake ise gerçekten firmaya dava açma imkanın bile var.
Kral videoyu izlersen zaten o adama gelen USB'de HP'nin orjinal satıcısından gelen bir USB olduğu gösteriliyor fakat faketrendyoldan almıştım kingstonun böyle birşey yapacağını sanmıyorum trendyol satıcısı büyük ihtimalle böyle birşey yaptı
deneyeyim biKral videoyu izlersen zaten o adama gelen USB'de HP'nin orjinal satıcısından gelen bir USB olduğu gösteriliyor fakat fake
bendede aynısı var bekle sana bir video atıcam