Çözüldü Bios down sonrası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xfurygg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xfurygg

Silver Üye
Merhaba anakartim gigabyte b450m s2h bios updatei 2 önceki sürüme geçirdim bilgisayarı yeniden başlat yazısı geldi ve rebootladim sonra ekrana hicbirsey gelmedi sinyal yok geldi ne yapmam lazım bios pili Clear CMOS denedim
Bu şeyden dolayı olmuş olabilirmi belki guncelledigim sürüm şuanda aktif olarak kullandığım işlemciyi desteklemiyordur işlemcim r5 5600 buda bir ihtimal olabilirmi

Son düzenleme:
BIOS patlamış bir bilgisayar tamircisine götür 500-600-1000 arası bir fiyat alır.

anakartın sitesine gir bios yerinde altda güncelleştirmeler yazar ordan eski sürümü attıysan o yüzdendır dışardan son sürüm atılması gerekir

Merhaba anakartim gigabyte b450m s2h bios updatei 2 önceki sürüme geçirdim bilgisayarı yeniden başlat yazısı geldi ve rebootladim sonra ekrana hicbirsey gelmedi sinyal yok geldi ne yapmam lazım bios pili Clear CMOS denedim
Bu şeyden dolayı olmuş olabilirmi belki guncelledigim sürüm şuanda aktif olarak kullandığım işlemciyi desteklemiyordur işlemcim r5 5600 buda bir ihtimal olabilirmi
Anakartında flash bios butonu var mı? eğer varsa bu butonu kullanarak flash belleğin içerisine atacağın yeni sürüm ile biosunu güncelleyebilirsin.

int kafeye git son surum biosu indir flasha at oyle yap bosa para verme
İnt kafeye gitmeme gerek arkadaşımda en son sürümü indiririm sorun şu PC ekran hiç gelmiyor tüm diskleri çıkarıp USP 2.0 a flashi taksam update atarmi
Anakartında flash bios butonu var mı? eğer varsa bu butonu kullanarak flash belleğin içerisine atacağın yeni sürüm ile biosunu güncelleyebilirsin.
Flash bios yok

İnt kafeye gitmeme gerek arkadaşımda en son sürümü indiririm sorun şu PC ekran hiç gelmiyor tüm diskleri çıkarıp USP 2.0 a flashi taksam update atarmi

Flash bios yok
İşlemcin ryzen 5 5. nesil bu sebepten dolayı güncellemeden önce attığın bios sürümünün uyumlu olup olmadığına bakman lazımdı büyük ihtimalle 5. nesil desteği olmayan sürüme geçtin bunun için ya anakartınla uyumlu başka bir işlemci bulup biosu güncelleyeceksin ya da garantiye yollayacaksın ikisi de yoksa bilgisayarcıya gidip durumu anlatıp ona yaptıracaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt