rubyy
Efsane Üye
isminin anlamı peri kraliçesi miydi yanlış bilmiyorsam tabiitam film buldum
isminin anlamı peri kraliçesi miydi yanlış bilmiyorsam tabiitam film buldum
Tüh knk bilmiyordum keşke yazsaydin konunun başlığına su kişiler hariç diyedostum ihtiyacı olan arkadaşlar kullanırlar sen kullanmazsan kullanma yani senin için paylaşmadim
dostum iyi misin sen amacını anlamadım disney+ hesabı paylaştım bu kadar uzatmanın alemi ne neden olay çıkartmaya çalışıyorsun ihtiyacın varsa al kullan yoksa konuyu kirletmeTüh knk bilmiyordum keşke yazsaydin konunun başlığına su kişiler hariç diye
Lan aptal herif bişey demedim ztn ben başka şekilde yardımcı oldum ne boş yapiosun kullanmak istemiosan kullanma falan diyedostum iyi misin sen amacını anlamadım disney+ hesabı paylaştım bu kadar uzatmanın alemi ne neden olay çıkartmaya çalışıyorsun ihtiyacın varsa al kullan yoksa konuyu kirletme
bi bitmediniz be kankaLan aptal herif bişey demedim ztn ben başka şekilde yardımcı oldum ne boş yapiosun kullanmak istemiosan kullanma falan diye
evet ismimin anlamı öyle doğru biliyorsunisminin anlamı peri kraliçesi miydi yanlış bilmiyorsam tabii
rica ederim kardeşimBeton yetmez kral
evet ismimin anlamı öyle doğru biliyorsun
hallederizreis bunlar açılmıyor
knk ios a kurmak için sertifika lazım onu kimse bedava vermez ama disneyplus a gerek yok adam beleş hesap vermiş işteİnat box var knk kim ne yapsın bunları