Knk nerde yaşıon sen yeni dc açtılar müşterileri çağırdılar. Bide dc si patlıyor süreli ndn nitro bastığı dc kapatsın?Sayın BLAST Bence boş konuşuyorsun seni yakından takip ediyordum. kaç kere discord kapattın kaç kere yeni açtın sebebi nedir ? Sattıgın hilelerin keyleri ve hileler nereye kayboldu ? senden ben satın alım yaptım. fakat 2 gün sonra discord üzerinde falan hileden eser yok ve bir kaç gün sonra discord kanalı yok diğer çalışanların discord'ları kapalı kimleri tokatladınız da öyle herkez kaçtı bana diyordun ücretini şimdi gönder key gelince sana ayırırım nasıl bir yapımcılık bu kendi yaptıgın hilenin key'ini kimden bekliyorsun çok şahane bir ekibin var tam bir sazan avı. ben bir müşteri ve yakından takip eden birisi olarak asla BLAST ile iş yapmamanızı tavsiye ediyorum.
como assim inutil me parece ser uma boa , teria algum gratis melhor que esse?Um aimbot inútil não vale a pena ser banido
Blasttan lifetime aldım 5 6 kere dcsi patladı ama kimse bizi engellemdi keylere el koymadı hile de duruyor acaba siz ne yaşıyorsunuz kendi kafanizdaSayın BLAST Bence boş konuşuyorsun seni yakından takip ediyordum. kaç kere discord kapattın kaç kere yeni açtın sebebi nedir ? Sattıgın hilelerin keyleri ve hileler nereye kayboldu ? senden ben satın alım yaptım. fakat 2 gün sonra discord üzerinde falan hileden eser yok ve bir kaç gün sonra discord kanalı yok diğer çalışanların discord'ları kapalı kimleri tokatladınız da öyle herkez kaçtı bana diyordun ücretini şimdi gönder key gelince sana ayırırım nasıl bir yapımcılık bu kendi yaptıgın hilenin key'ini kimden bekliyorsun çok şahane bir ekibin var tam bir sazan avı. ben bir müşteri ve yakından takip eden birisi olarak asla BLAST ile iş yapmamanızı tavsiye ediyorum.
2. maç ban yiyince beleş spoofer var mı diye konu açma xddenıcegım
az sonra spoofer arıyorum konusu açarsın xddenıcegım
yok knk ya valorant kım bana ban atmak kımaz sonra spoofer arıyorum konusu açarsın xd