1mami1kral
Banned
baska konularda fikirlerini paylas ama kopyalama yapma20 TANE NASIL OLACAK ANLAMADIM
baska konularda fikirlerini paylas ama kopyalama yapma20 TANE NASIL OLACAK ANLAMADIM
ŞU 20 MESAJI NASIL YAPTINYaklaşık 2-3 ay gibi bir zamanda pil bitiyor… ve buna çözüm olarak her seferinde pil değişmelisiniz deniyor başka bir sebebi olabilirmi yakın zamanda tamire vericektim maddi kaybım olmasan çözümü varsa
BENİM 20 MESAJ ONAYI OLMADI HALAREKLAM ENGELLEYİCİNİ KAPAT ( VAR İSE )
İLK CIKAN WEB SİTELERİNDEN BİRİNE GİR ORALARDA REKLAMLAR BULUNUYOR SAĞDA ORTADA ASSAGIDA HERHANGİ BİRİNE TIKLA GEÇERSİN .
Yaklaşık 2-3 ay gibi bir zamanda pil bitiyor… ve buna çözüm olarak her seferinde pil değişmelisiniz deniyor başka bir sebebi olabilirmi yakın zamanda tamire vericektim maddi kaybım olmasan çözümü varsa
BAŞKA SAYFALARA MI YAZACAĞIMbaska konularda fikirlerini paylas ama kopyalama yapma
ana sayfadan yeni konulara gir oradan yorum yap duzgunce fikirlerini belirtBAŞKA SAYFALARA MI YAZACAĞIM
Ekran kartım yüke bindiği zaman kulak tırmalayan tiz bir ses çıkarıyor buna coil whine deniyormuş sanirim napabilirim inno3d gtx1660 OCMerhablar arkadaşlar 6 yıldır bilgisayar ve güvenlik kamerası teknisyenliği yapmaktayım bilgisayarda başınıza gelen sorunları problemleri hataların çözümleri için yardımcı olmak isterim . Benimle paylaşmanız yeterli.
pc çok donuğunda masaüstünü tek bi klasöre topluyorm o işe yarıyormu yoksa pskolojikmi ?Merhablar arkadaşlar 6 yıldır bilgisayar ve güvenlik kamerası teknisyenliği yapmaktayım bilgisayarda başınıza gelen sorunları problemleri hataların çözümleri için yardımcı olmak isterim . Benimle paylaşmanız yeterli.
sürekli not404 yiyor neden ?SSD M2 ALIRsan kasma sorunu gider bir kısm ıenazından
Reis 4 yıldır fps 30Merhablar arkadaşlar 6 yıldır bilgisayar ve güvenlik kamerası teknisyenliği yapmaktayım bilgisayarda başınıza gelen sorunları problemleri hataların çözümleri için yardımcı olmak isterim . Benimle paylaşmanız yeterli.
Format iyidir... temizlerBenim bilgisayar vürisün nasıl temizleye bilirim
Olur olur zamanlaŞU 20 MESAJI NASIL YAPTIN
BENİM 20 MESAJ ONAYI OLMADI HALA
internetten mi alsam yoksa kendim mi gidip alsam daha uyguna gelir ?sürekli not404 yiyor neden ?
benim bilgisayarımda çok eski ama daha 30 u göremedim ona rağmenReis 4 yıldır fps 30
Format iyidir... temizler
Olur olur zamanla