Bilgisayardaki Problemlerinizi Yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 2-3 ay gibi bir zamanda pil bitiyor… ve buna çözüm olarak her seferinde pil değişmelisiniz deniyor başka bir sebebi olabilirmi yakın zamanda tamire vericektim maddi kaybım olmasan çözümü varsa
ŞU 20 MESAJI NASIL YAPTIN
REKLAM ENGELLEYİCİNİ KAPAT ( VAR İSE )
İLK CIKAN WEB SİTELERİNDEN BİRİNE GİR ORALARDA REKLAMLAR BULUNUYOR SAĞDA ORTADA ASSAGIDA HERHANGİ BİRİNE TIKLA GEÇERSİN .
BENİM 20 MESAJ ONAYI OLMADI HALA

Yaklaşık 2-3 ay gibi bir zamanda pil bitiyor… ve buna çözüm olarak her seferinde pil değişmelisiniz deniyor başka bir sebebi olabilirmi yakın zamanda tamire vericektim maddi kaybım olmasan çözümü varsa

SEBEBİ UCUZ A KALİTE DİYE SATILAN ORJİNAL OLMAYAN PİLLER VE DÜZENSİZ KULLANIMDAN KAYNAKLI 2 3 TANE YAN SANAYİ PİL KULLANACAGINA ORJİNAL PİLİ TERCİH ET DÜZELECEKTİR.EĞER DÜZELMEZ İSE YİNE AYNI SORUN TEKRAR EDER İSE ŞARJ ENTEGRE PROBLEMİN OLABİLİR ELEKTRONİK MÜDAHALE GEREKİR.

Merhablar arkadaşlar 6 yıldır bilgisayar ve güvenlik kamerası teknisyenliği yapmaktayım bilgisayarda başınıza gelen sorunları problemleri hataların çözümleri için yardımcı olmak isterim . Benimle paylaşmanız yeterli.
Ekran kartım yüke bindiği zaman kulak tırmalayan tiz bir ses çıkarıyor buna coil whine deniyormuş sanirim napabilirim inno3d gtx1660 OC

Merhablar arkadaşlar 6 yıldır bilgisayar ve güvenlik kamerası teknisyenliği yapmaktayım bilgisayarda başınıza gelen sorunları problemleri hataların çözümleri için yardımcı olmak isterim . Benimle paylaşmanız yeterli.
pc çok donuğunda masaüstünü tek bi klasöre topluyorm o işe yarıyormu yoksa pskolojikmi ?

Reis 4 yıldır fps 30 :D
Benim bilgisayar vürisün nasıl temizleye bilirim
Format iyidir... temizler :)
ŞU 20 MESAJI NASIL YAPTIN

BENİM 20 MESAJ ONAYI OLMADI HALA
Olur olur zamanla ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt