Bilgisayara Bişi Oldu

TheTemplars

The shadows rule the light.
Master Üye
beyler önceden arkada baya şey açıkken +180 fps aldığım oyundan şimdi herşey kapalı 60 bile zor alıyorum tweak mweak baya şey kurdum bilgisayara bütün win ayarlarının falan hepsini değiştirecek baya şeyler koydum windowsu format atmadan eski ayarlarına çevirecek bi program falan yokmu bu kurduğum tweakları silmem lazım format atmadan

beyler önceden arkada baya şey açıkken +180 fps aldığım oyundan şimdi herşey kapalı 60 bile zor alıyorum tweak mweak baya şey kurdum bilgisayara bütün win ayarlarının falan hepsini değiştirecek baya şeyler koydum windowsu format atmadan eski ayarlarına çevirecek bi program falan yokmu bu kurduğum tweakları silmem lazım format atmadan
overclock açıkken kapanmış olabilir biostan bakar mısın

hayır overclock kapalıydı her zaman
Sen yine de benim dediğime bak çünkü benim bilgisayarımda overlock var istediğim zaman açıp kapatabiliyorum satın aldığımda açıktı format attım kapanmıştı aynı sorunu yaşadım garantiye gönderdim açtılar çözümü açıkladılar

bilgisiyarının bakımını en son ne zaman yaptın

bilgisiyarının bakımını en son ne zaman yaptın
sen
images

amd ise normal kanka düzelir 1 2 güne

Kral bakımla alakası yok format atmadan önce çok iyi idi format attım tweak falan kurdum diğer herşeyi sildim pc aşırı kasmaya başladı
tamam kardeşim benim dinle az beni

hard disk sentinel professional indir ssdnin sağlığına bak %60 altında ise ssd ile alakalı yeni ssd alıcaksın

birde en son bakımı ne zaman yaptın 2 3 yıl olduysa termal macunun ilede alakalı olabilir. en sağlamı tka bilişim var evine gelip alıyorlar tamirci onlarda fıstık gibi yaparlar sistemini

konu kilit format attım tweak kurmicam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt