k4arlbbabapro31
Gold Üye
- İletişim
bilgisayar sürekli mavi ekran atıyor yada sürekli site veya chrome opera filan cokuyor sebebi nedir çözemedim
ısındığında mavi ekranı çok atar ama chrome opera çökme sebebini bilmiyorum belki virüs yemişde olabilrsin işi bilen birine bilgisayarı göstermeni öneririmbilgisayar sürekli mavi ekran atıyor yada sürekli site veya chrome opera filan cokuyor sebebi nedir çözemedim
reis ingilizcem fazla iyi olmasa da kodu okuyunca birşey yüklenmiyor veya baska bir sebepten atıyor mavi ekran sitelerde ve chrome da aynı sebepten cokuyorkonudaki mesajların en azından biri yararlıdır diye girmiştim hiçbiri yararlı değil hepsi spam mavi ekrana düşünce yazan hata kodunu bilmemiz lazım çözüm üretebilmek için onun dışında cmdyi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yaz indirdiğin hileler sistem dosyalarından birini bozmuş olabilir, driver kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama ekran kartını bir önceki kullandığın sürüme düşür ve kesinlikle driver booster tarzı programları kullanma daha beter edersin bunlar sorunu çözmezse donanımsal bir sorun vardır ssd, ram kaynaklı olur genelde kabloları sök girişleri temizleyip yeniden tak aynı şekilde ramı sök temizleyip yeniden tak hiçbiri fayda etmezse microsoftun forumuna minidump dosyanı at kesin cevap verirler birkaç gün içinde
Ayrıca önerim kökten kurtulmak istersen format at MalwareBytes veya başka bir antivirüs programı hileyi siler ama bozulan windows driverlarını düzeltemez sfc scanow gibi komutlarda tamamen düzeltemez günü kurtarır.
Bu hata açtığın program yetkisiz erişmemesi gereken yerlere erişmeye çalışınca oluyor ya da erişmesi gereken dosyaya donanımsal nedenle erişemiyor önce tarayıcıdaki eklentileri, bilgisayarda yüklü olan (resmi websiteden yüklenen driverler hariç; Amd Adrenalin Edition vs) işlemci, ram, ekran kartı gibi donanımlara müdahale edebilen programların ayarlarını geri çekip sil baktın sorun çözülmedi biostan ram frekansını kontrol et o da olmazsa ssd ya da hddden kaynaklıdır crystal disk info ile kontrol et.reis ingilizcem fazla iyi olmasa da kodu okuyunca birşey yüklenmiyor veya baska bir sebepten atıyor mavi ekran sitelerde ve chrome da aynı sebepten cokuyor
hata kodu: STATUS_ACCESS_VIOLATION yeni buldum
pc marken ne bide ne zaman aldın eğer yeni aldıysan teknik servise götür cpu yüksek olabilir pc ondan yavaşlatmak için kapatıyo olabilir veya virüs gibi birşeyde olabilirbilgisayar sürekli mavi ekran atıyor yada sürekli site veya chrome opera filan cokuyor sebebi nedir çözemedim
oneminidump paylaşırmısın
mediamarkt ekran kartı amd readon rx 6700 işlemci amd ryzen 5500 ram 8gb ssd 512gbpc marken ne bide ne zaman aldın eğer yeni aldıysan teknik servise götür cpu yüksek olabilir pc ondan yavaşlatmak için kapatıyo olabilir veya virüs gibi birşeyde olabilir