bilgisayar sürekli mavi ekran atıyor yada sürekli site veya chrome opera filan cokuyor

k4arlbbabapro31

Gold Üye
İletişim
bilgisayar sürekli mavi ekran atıyor yada sürekli site veya chrome opera filan cokuyor sebebi nedir çözemedim

KARDEŞİM İŞLEMCİ SICAKLIĞINA BAKIYORSUN EĞER ÇOK YÜKSEKLERE ÇIKIYORSA ONDAN DOLAYI OLUR. BİRDE MEMTEST86 İLE RAMLARINI KONTROL ET

Malwarebytes veya Kaspersky gibi uygulamalarla önce cihazını tara eğer herhangi bir tehlikeli dosya varsa zaten tespit edecektir. İşlemci ve ekran kartı sıcaklık değerlerine kullanım %lerine bakmanıda öneririm.

konudaki mesajların en azından biri yararlıdır diye girmiştim hiçbiri yararlı değil hepsi spam :D mavi ekrana düşünce yazan hata kodunu bilmemiz lazım çözüm üretebilmek için onun dışında cmdyi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yaz indirdiğin hileler sistem dosyalarından birini bozmuş olabilir, driver kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama ekran kartını bir önceki kullandığın sürüme düşür ve kesinlikle driver booster tarzı programları kullanma daha beter edersin bunlar sorunu çözmezse donanımsal bir sorun vardır ssd, ram kaynaklı olur genelde kabloları sök girişleri temizleyip yeniden tak aynı şekilde ramı sök temizleyip yeniden tak hiçbiri fayda etmezse microsoftun forumuna minidump dosyanı at kesin cevap verirler birkaç gün içinde
Ayrıca önerim kökten kurtulmak istersen format at MalwareBytes veya başka bir antivirüs programı hileyi siler ama bozulan windows driverlarını düzeltemez sfc scanow gibi komutlarda tamamen düzeltemez günü kurtarır.

konudaki mesajların en azından biri yararlıdır diye girmiştim hiçbiri yararlı değil hepsi spam :D mavi ekrana düşünce yazan hata kodunu bilmemiz lazım çözüm üretebilmek için onun dışında cmdyi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yaz indirdiğin hileler sistem dosyalarından birini bozmuş olabilir, driver kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama ekran kartını bir önceki kullandığın sürüme düşür ve kesinlikle driver booster tarzı programları kullanma daha beter edersin bunlar sorunu çözmezse donanımsal bir sorun vardır ssd, ram kaynaklı olur genelde kabloları sök girişleri temizleyip yeniden tak aynı şekilde ramı sök temizleyip yeniden tak hiçbiri fayda etmezse microsoftun forumuna minidump dosyanı at kesin cevap verirler birkaç gün içinde
Ayrıca önerim kökten kurtulmak istersen format at MalwareBytes veya başka bir antivirüs programı hileyi siler ama bozulan windows driverlarını düzeltemez sfc scanow gibi komutlarda tamamen düzeltemez günü kurtarır.
reis ingilizcem fazla iyi olmasa da kodu okuyunca birşey yüklenmiyor veya baska bir sebepten atıyor mavi ekran sitelerde ve chrome da aynı sebepten cokuyor
hata kodu: STATUS_ACCESS_VIOLATION yeni buldum

reis ingilizcem fazla iyi olmasa da kodu okuyunca birşey yüklenmiyor veya baska bir sebepten atıyor mavi ekran sitelerde ve chrome da aynı sebepten cokuyor
hata kodu: STATUS_ACCESS_VIOLATION yeni buldum
Bu hata açtığın program yetkisiz erişmemesi gereken yerlere erişmeye çalışınca oluyor ya da erişmesi gereken dosyaya donanımsal nedenle erişemiyor önce tarayıcıdaki eklentileri, bilgisayarda yüklü olan (resmi websiteden yüklenen driverler hariç; Amd Adrenalin Edition vs) işlemci, ram, ekran kartı gibi donanımlara müdahale edebilen programların ayarlarını geri çekip sil baktın sorun çözülmedi biostan ram frekansını kontrol et o da olmazsa ssd ya da hddden kaynaklıdır crystal disk info ile kontrol et.

bence ram ya da disklerden kaynaklı önce onlara bak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt