Çözüldü Bilgisayar sisteminden anlayan bakabilir mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Reydras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reydras

Gold Üye
Merhabalar size bir konu hakkında danışmak istiyorum. Ryzen 5 2400g işlemci var ekran kartı olmadan kullanıyorum. Sadece valorant felan oynuyorum sizce bu işlemciye rx 570 ekran kartı mı alirsam daha faydalı olur valorant için yoksa ekran kartı olmadan sadece ryzen5 5600g alıp kullanırsam mı ?

Peki ekran kartı alınca fps katkısı olacak mı ?
Aynı işlemci ile valorantta fps arttrımak istersen overclock yapmalısın hocam. Ekran kartı 20 fps bile arttıramaz overclock ile daha iyi sonuç alırsın sistem masaüstü demi hocam. Size bir link bırakıcam oradan overclock ile aklınıza takılanlara bakabilirsiniz. Deneyin olmaz ise öyle yeni birşeyler düşünün derim.

Aynı işlemci ile valorantta fps arttrımak istersen overclock yapmalısın hocam. Ekran kartı 20 fps bile arttıramaz overclock ile daha iyi sonuç alırsın sistem masaüstü demi hocam. Size bir link bırakıcam oradan overclock ile aklınıza takılanlara bakabilirsiniz. Deneyin olmaz ise öyle yeni birşeyler düşünün derim.
overlock yapmayı daha önce denedim ama hiç başaramadım bu konuda yardımcı olma şansınız var mı ? gerekirse ücret karşılıgında

bi arkadaş şöyle bi tavsiye verdi r5 2400g yi satıp ryzen 3 3100 al yanına da rx 6500xt al diyor öyle yapınca ortalama kaç fps alırım peki ?
hocam rx6500xt yi dibine kadar kullanacak bir işlemci bulursan 1080P low ayarlarda 400 e yakın alırsın ama bu işlemci ile 230-250 arası alırsın.
overlock yapmayı daha önce denedim ama hiç başaramadım bu konuda yardımcı olma şansınız var mı ? gerekirse ücret karşılıgında
Hocam tüm sistem bilgilerini yazabilir misiniz anakart ve ramlar falan

hocam yeni sisteme girerseniz mantıklı ama kaça gelicek fiyat olarak. işlemciyi Ryzen 5 3600 falan almanızı tavsiye ederim.
elimdeki işlemciyi felan satarsam ucuza gelicek gibi
hocam rx6500xt yi dibine kadar kullanacak bir işlemci bulursan 1080P low ayarlarda 400 e yakın alırsın ama bu işlemci ile 230-250 arası alırsın.

Hocam tüm sistem bilgilerini yazabilir misiniz anakart ve ramlar falan
dc varmı ordan iletişme geçeyim

Son düzenleme:
bro ekran kartı her zaman cok önemlidir bende yıllardır ekran kartsız takıldım ama simdi 1660 ti ekran kartı aldım oynadıgım oyunlar cok fark ettı yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt