Çözüldü Bilgisayar Öldü Galiba Acil Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemalxt

Diamond Üye
Beyler okul ara vermişken bi sabah 09:00’da açtım PC’yi işte oynuyorum falan gece oldu sonra sabah oldu öğlen 14:00 gibi bi oyun girem dedim oyunu açar açmaz kasa durdu. Ramleri söküp taktım, güç kapalıyken açma tuşuna basılı tuttum (statik elektrik kaldıysa çıksın diye) hiç bir türlü olmuyo. Güç kablosunu takınca anakart yeşil ışığı yanıyor sonra açma tuşuna basıyorum işlemcinin üstündeki fan kımıldayıp duruyor, acil yardım. Nasıl çözebilirim? (Tamir’e götürmek son çözüm pc’de masaüstünde bir sürü video var anlarsınız)

Bana dediysen anlamadığını düşünerek açık bir şekilde tekrar anlatıyorum ben bilgisayarı ne kadar açık bıraktığımı belirtmek için böyle yazdım pc yaklaşık 29 saat açık kaldı bunun 9 saati oyun güncellemesi yaptı son dakikalarda saat 14:00 gibi oyunu açıyordum ve pat bilgisayar bi anda kapandı. Açmaya çalışıncada işlemcinin üstündeki fan kımıldayıp duruyor (bu arada klavyeye ve mouse’a ışık gidiyor) umarım anlatabilmişimdir.
ben sıze demedım o bana yanıt veren arkdasa ıletım sıze belrtım gıbı cok ısınmadan dolayı cıplerdekı toplar yanmıs olabılır veya ekran kartından dolayı olabılır
goruntu vermemesı ekran kartında problem oldunu gosterebilir tabi en iyi destek tamirci sizlere anlatabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt