Bilgisayar müh tavsiye

evet ilk defa gireceğim ve herhangi bir bilgim yok
Konu listesi çıkar her dersten ve odana as görebileceğin yere ve adım adım her hafta program yaparak konuları bitir Mart ayına kadar biterse iyi olur yaz ayında başla mümkünse ve Mart'tan sonra hergün deneme çöz eksiklerini gider . Son olarak hergün problem ve paragraf çöz . Ayrıca en önemlisi sakın stres ve panik yapma bütün emeğin boşa gider benim öyle oldu çünkü her şey nasip hakkında hayırlısı olsun :)

deneme işlerini bilmem ama tutturdunuz ve başladınız okula kodlama da var ise pc olarak kesinlikle mac tavsiye ederim

Bende Mühendislik okumayı düşünüyorum allah yolunu açık etsin kolay gelsin :)

Üniverste de notlarının güzel bir seyri ve ortalama için en temel larak yapman gereken akşamları tekrar etmek , her ne kadar uğraştırıcı da gelse final haftasını bir hafta uykusuz geçirmekten iyidir

Selam dosltar öncelikle herkese iyi günler dilerim. Ben hazırlık okuyorum seneye bilgisayar mühendisliğine başlayacağım ? Sizce şimdiden neler yapmalıyım ? Ortalamam yüksek olsun istiyorum neyi nasıl çalışabilirim ?
elektronik dersleriniz varsa en zorlayıcı onlar olacak. öncesinde ne yapabilirsin bilmiyorum velakin fourier transform falan güzel konular

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt