Selam dosltar öncelikle herkese iyi günler dilerim. Ben hazırlık okuyorum seneye bilgisayar mühendisliğine başlayacağım ? Sizce şimdiden neler yapmalıyım ? Ortalamam yüksek olsun istiyorum neyi nasıl çalışabilirim ?
Yorumun için teşekkürler. Ben 4 üzerinden 3.5 falan yapmak istiyorum sence zor mu bu ortalamayı yapmak ?Ortalamanın yüksek olması için sadece dersi dersin olduğu gün içinde çalışman yeterli. Bilgisayar mühendisliği 1. sınıfım her şeyi sıfırdan gösterdikleri için ön bilgiye pekte ihtiyaç duyulmuyor. Eğer illa çalışacağım şimdiden diyorsan 1. sınıfta hangi programlama dillerini göreceğini öğrenip şimdiden çalışabilirsin.
Zorluğu biraz sana biraz da hocana bağlı. Ama bence çalışarak çok rahat bir şekilde yapabilirsin.(geçen dönem 3.77 ortalama yaptım)Yorumun için teşekkürler. Ben 4 üzerinden 3.5 falan yapmak istiyorum sence zor mu bu ortalamayı yapmak ?
Vayy tebrikler iyiymiş inşallah bende yapabilirimZorluğu biraz sana biraz da hocana bağlı. Ama bence çalışarak çok rahat bir şekilde yapabilirsin.(geçen dönem 3.77 ortalama yaptım)
Allah razı olsun sağolasınAllah yardımcın olsun.
Umarım istediğin şekil'de ilerlersin.
Sağolasın Allah razı olsunMühendislik zor Allah kolaylık versin
Bana sorarsan tr'de hiç okumamak.merhaba üniversite yi bilgisayar okumayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir