Bilgisayar için tavsiye

mubarekpapaz

BÜYÜK PAPA
Gold Üye
Arkadaşlar sabahtan beri araştırıyorum bulamadım masaüstünü alamıyorum lettop olarak almam lazım 25000 ila 30000 bin arası bi lettop bakıyorum internette aşırı bilgi kirliliği var Valorant da güzel fps alabileceğim tabi hile de kullanıyorum spoofu felan rahat yapabileceğim bir lettop tavsiyeniz olur mu teşekkürler şimdiden

laptoplar 4 5 seneye eskiyor bence oyun oynamak icin almıcaksan ucuz bişey al
konuyu tam okumamısım kb

Monster almanı tavsiye etmem, çevremde çok fazla kullanan var ve malzeme kalitesi bok gibi.

hocam kesinlikle laptop alma örneğin aynı parçalara sahip bir laptop 60 fps verirken masaüstü 100fps üstü verir

Sabit bir işim yok çünkü masaüstü işime gelmiyor o yüzden lettop almak istiyorum sadece Valorant ve Lol oynuyorum spof konusunda problem yaşatmayacak donmadan oynayabileceğim bir şey

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sabit bir işim yok çünkü masaüstü işime gelmiyor o yüzden lettop almak istiyorum sadece Valorant ve Lol oynuyorum spof konusunda problem yaşatmayacak donmadan oynayabileceğim bir şey
lattop ve spoof ikisi aynı cümlede zor diye biliyom

Dediğim gibi iş gereği geziyorum şehirler arası lettop almak zorundayım kullanıp memnun olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt