Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satış & Pazar Alanı Bölüm Kurallarına ek olarak

Bilgi güvenliği ve bilgi teknolojileri güvenliği açısından:

Discord platformunda sunucularında discord üzerinden onay almamış doğrulama (verify) botlarını kullanan,
ayrıca üyelerin sunuculara katılımını onaysız doğrulama botlarıyla gerçekleştiren sunucu sahiplerinin ve satıcılarının satış konuları onay işlemine tabi tutulmayacaktır.

06.09.2024 tarihinden sonra Satış & Pazar Alanına açılan konular için geçerlidir.

Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,
cheatglobal.com Yönetimi
cheatglobal-logo.png
Anlasıldı.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Onaylı verify botları neler peki
BT güvenliğini tehlikeye sokan şeyleri discordun zaaten onaylamayacağı belli discordda rollere yetkı atarsınız bıttı bı tane tepkı botu ekleyın tepkıye basan kayıtlı uye olsun yada probot kullanın daha ıyı

Ebenizin amı hocam, bu konu altına niye bu kadar saçma yorum geldi?
şöyle diyim bana 1 ay önce genisys msj attu bu doğrulama botlarının ve tepki botlarına mı basıyorsun dedi bende evet basmışımdır dedim o da dedi hemen yetkili uygulamalardan kaldırırpp şifre değiş dedi bende niye dedim bu botların data baseleri insanların elinde varmış ve genisysde de varmış o data base de beni görmüş ve attı bana orda hesap tokenim şifrem telefon numaram ip adresim e posta adresim ve diğer işte kulanıcı id si falan vardı istersen genisys e sorabilirsin data base de genisys beni şans eseri görüp yazdı bilinçlenmem için sağ olsun ama bunu kötü amaçlı kullanan çok insan vardır eminim ki yani o botlar doğrulama ve emoji basma olaylarını yan hesabından yap dedi bana neyse yani o kadar masum deil o botlar

şöyle diyim bana 1 ay önce genisys msj attu bu doğrulama botlarının ve tepki botlarına mı basıyorsun dedi bende evet basmışımdır dedim o da dedi hemen yetkili uygulamalardan kaldırırpp şifre değiş dedi bende niye dedim bu botların data baseleri insanların elinde varmış ve genisysde de varmış o data base de beni görmüş ve attı bana orda hesap tokenim şifrem telefon numaram ip adresim e posta adresim ve diğer işte kulanıcı id si falan vardı istersen genisys e sorabilirsin data base de genisys beni şans eseri görüp yazdı bilinçlenmem için sağ olsun ama bunu kötü amaçlı kullanan çok insan vardır eminim ki yani o botlar doğrulama ve emoji basma olaylarını yan hesabından yap dedi bana neyse yani o kadar masum deil o botlar
Hayır, tepkiye bastın diye hesap doğrulaması verdiremez. Link yönlendirmesi yapmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt