Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Genisys

Kara Gül
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Satış & Pazar Alanı Bölüm Kurallarına ek olarak

Bilgi güvenliği ve bilgi teknolojileri güvenliği açısından:

Discord platformunda sunucularında discord üzerinden onay almamış doğrulama (verify) botlarını kullanan,
ayrıca üyelerin sunuculara katılımını onaysız doğrulama botlarıyla gerçekleştiren sunucu sahiplerinin ve satıcılarının satış konuları onay işlemine tabi tutulmayacaktır.

06.09.2024 tarihinden sonra Satış & Pazar Alanına açılan konular için geçerlidir.

Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,
cheatglobal.com Yönetimi
cheatglobal-logo.png

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
anlasildi komtanim

Discord platformunda sunucularında discord üzerinden onay almamış doğrulama (verify) botlarını kullanan,
ayrıca üyelerin sunuculara katılımını onaysız doğrulama botlarıyla gerçekleştiren sunucu sahiplerinin ve satıcılarının satış konuları onay işlemine tabi tutulmayacaktır.

cheatglobal.com Yönetimi
cheatglobal-logo.png
cok haklı karar bence

Gayet güzel bir düzenleme, "Restorecord" gibi uygulamalar ile saçma saçma sunuculara insan çeken mallardan kurtulmuş olduk.

onaysız verify botlar bazı bilgileri erişiyor diye biliyorum en doğru karar alındı

onaysız verify botlar bazı bilgileri erişiyor diye biliyorum en doğru karar alındı
Sadece farklı bir sunucuya yönlendirme yapabilir, IP adresine erişim sağlayabilir . Özel bilgi paylaşımı veya token paylaşımı yapamaz.

Sadece farklı bir sunucuya yönlendirme yapabilir, IP adresine erişim sağlayabilir . Özel bilgi paylaşımı veya token paylaşımı yapamaz.
paralı discord botlarıda boyle bir ozellik var diye biliyorum hiç istemedindik bir harakettir bana göre hazır konu acıldı tartışalım madem

paralı discord botlarıda boyle bir ozellik var diye biliyorum hiç istemedindik bir harakettir bana göre hazır konu acıldı tartışalım madem
Hocam dediğim gibi yapabildikleri tek şey bağlı olduğu sunucuyla migrate yapmak.

06.09.2024 tarihinden sonra Satış & Pazar Alanına açılan konular için geçerlidir.

cheatglobal.com Yönetimi
cheatglobal-logo.png
mükemmel bir karar daha @Genisys 2 de 2 yapıyorsun kurallar ve bazı konular hakkında devam ke

doğru karar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt