Çözüldü bıldıgınız undetected scriptler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buraknergiz

Silver Üye
Arkadaşlar bildiginiz parali güvenilir undetected scriptlerin adini yazarmısınız şimdiden teşşekürler

undetected olduğunu sanmıyorum boşa paranı harcama her türlü o bana oturursun

Yakında konu açacağım. Aylık 100 TL fakat sadece görünüş avantajı sağlayan bir hile olucak. Bir konu daha açmayı düşünüyorum oda aylık 500 TL fakat ud durumunu yüzde yüz garanti veremem. Fakat görünüş avantajı sağlayan ( rakiplerin skilleri ) hilemde banlanılırsa para iadesi yapacağım. O kadar güveniyorum yani

aynen kesin 14 gün oynamışsındır.

pvlol, wadbot, spacesharp ve oasys.
yav yaklasık olarak 8 9 yıldır script kullanıyorum kullanmadıgım script platformu kalmadı pvlol yazmışsın :Da.sdA.sdA: tam cıldırmalık neyse pvlol dedigin sc moir den daha berbat olmasına ragmen suan 2 gün içerisinde ban atıyor wadbot spacesharp yazmışsın bunlarda makro script denmeyecek kadar kötü + olarak oasys eklemişsin :DA:SD: hadi buna da gülelim simdi bu kodumun platformaları herkese ban atarken sana mı ban atmıyor birtek ? :p:D

yav yaklasık olarak 8 9 yıldır script kullanıyorum kullanmadıgım script platformu kalmadı pvlol yazmışsın :Da.sdA.sdA: tam cıldırmalık neyse pvlol dedigin sc moir den daha berbat olmasına ragmen suan 2 gün içerisinde ban atıyor wadbot spacesharp yazmışsın bunlarda makro script denmeyecek kadar kötü + olarak oasys eklemişsin :DA:SD: hadi buna da gülelim simdi bu kodumun platformaları herkese ban atarken sana mı ban atmıyor birtek ? :p:D
özür kardeş oyunun ilk gününden beri script kullandığını bilmiyorduk xd

Hanbot3 var bildiğim ama hem hileye hemde addonlara para vermek hele ki Türk ekonomisine göre biraz zorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt