buraknergiz
Silver Üye
Arkadaşlar bildiginiz parali güvenilir undetected scriptlerin adini yazarmısınız şimdiden teşşekürler
yav yaklasık olarak 8 9 yıldır script kullanıyorum kullanmadıgım script platformu kalmadı pvlol yazmışsın a.sdA.sdA: tam cıldırmalık neyse pvlol dedigin sc moir den daha berbat olmasına ragmen suan 2 gün içerisinde ban atıyor wadbot spacesharp yazmışsın bunlarda makro script denmeyecek kadar kötü + olarak oasys eklemişsin A:SD: hadi buna da gülelim simdi bu kodumun platformaları herkese ban atarken sana mı ban atmıyor birtek ?aynen kesin 14 gün oynamışsındır.
pvlol, wadbot, spacesharp ve oasys.
özür kardeş oyunun ilk gününden beri script kullandığını bilmiyorduk xdyav yaklasık olarak 8 9 yıldır script kullanıyorum kullanmadıgım script platformu kalmadı pvlol yazmışsın a.sdA.sdA: tam cıldırmalık neyse pvlol dedigin sc moir den daha berbat olmasına ragmen suan 2 gün içerisinde ban atıyor wadbot spacesharp yazmışsın bunlarda makro script denmeyecek kadar kötü + olarak oasys eklemişsin A:SD: hadi buna da gülelim simdi bu kodumun platformaları herkese ban atarken sana mı ban atmıyor birtek ?
hanbot detected bir script geçen sezondan beri.Hanbot3 var bildiğim ama hem hileye hemde addonlara para vermek hele ki Türk ekonomisine göre biraz zorlar.
Hanbot3 Elite'den bahsediyorum siteden bakabilirsin hala kullananlar var.hanbot detected bir script geçen sezondan beri.
arkadaşım olan shunre'de mevcut olan bir hile ve 5 günde bir yeni hesap açmakta :dHanbot3 Elite'den bahsediyorum siteden bakabilirsin hala kullananlar var.
Benimde daha önceden kullanma fırsatım oldu ama belki de bana denk gelmemiştir uzun zaman oldu kullanalı.arkadaşım olan shunre'de mevcut olan bir hile ve 5 günde bir yeni hesap açmakta :d