buraknergiz
Silver Üye
Arkadaşlar bildiginiz parali güvenilir undetected scriptlerin adini yazarmısınız şimdiden teşşekürler
toir internal detect dostum 2 güne max yanliş biliyorsan soyliyimde sende ögrentoir var kanka benim bildiğim.
toir detect kanka lütfen yorum kasmak için yanlış bilgilendirme yapmatoir var kanka benim bildiğim.
kanka neden yorum kasayım abuk subuk bir yorumda yapmadım zaten deneme key çıktı 7 gün kullandım ban yemedi 14. gün bugün evade kapalı şekilde oynadım fulltoir detect kanka lütfen yorum kasmak için yanlış bilgilendirme yapma
aynen kesin 14 gün oynamışsındır.kanka neden yorum kasayım abuk subuk bir yorumda yapmadım zaten deneme key çıktı 7 gün kullandım ban yemedi 14. gün bugün evade kapalı şekilde oynadım full
pvlol, wadbot, spacesharp ve oasys.Arkadaşlar bildiginiz parali güvenilir undetected scriptlerin adini yazarmısınız şimdiden teşşekürler
pvlolün dcsinde ticket açınca detect demişlerdi bana kanka ama sen bilirsinaynen kesin 14 gün oynamışsındır.
pvlol, wadbot, spacesharp ve oasys.
iyi de yüksek eloda kullananlar oluyor neye güvenip deniyorlar o zamanUD script yoktur var diyen yalan söylüyordur piyasadaki bütün scriptler ban atıyor. Şimdi bi kactane çok bilmiş gelip priv sc var şu var bu var diye ağlamasın ud sc yok o kadar.
pekiiiUD script yoktur var diyen yalan söylüyordur piyasadaki bütün scriptler ban atıyor. Şimdi bi kactane çok bilmiş gelip priv sc var şu var bu var diye ağlamasın ud sc yok o kadar.