11th gen intel 15-11600 2.80 ghzben kullanıyorum kısa bir özetle anlatayım yapman gereken önce windows kurulu diskin üzerinde macOS için bir bölüntü oluşturuyorsun daha sonra bu bölüntüye kurulumu gerçekleştiriyorsun. bu işlemi kolayca disk yönetiminden yapabilirsin.yalnız şöyle bir durum var macOS kurulumu yani diğer adıyla hackintosh'ta en önemli şey sistem uyumluluğu sistemdeki parçalarını belirtirsen uyumlu mu değil mi yardımcı olurum
11th gen intel 15-11600 2.80 ghz
msi 3060
32 gb ram
Sata ssd 3 tane var 1 tane de harddisk
Bende direk mac var ücretli mi bgx?ekran kartın uyumlu değil maalesef kurulumu gerçekleştirebilsen bile sistemin çok yavaş çalışır
hangi ekran kartları oluyorekran kartın uyumlu değil maalesef kurulumu gerçekleştirebilsen bile sistemin çok yavaş çalışır
Bende direk mac var ücretli mi bgx?
hangi ekran kartları oluyor
ban atıyor muevet ücretli 1600 TL verdim diye hatırlıyorum 1 aylığına. 1600-2000 aralığıydı tam hatırlamıyorum
genelde AMD kartlarla uyumlu ama bazı istisnai kartlar var amd tarafında da. nvidia tarafının geneliyle de uyumsuz ama yine istisnai kartlar var. sırf bgx macOS için ekran kartı değiştirmek pek mantıklı değil ama değiştirmek istiyorum diyorsan amd rx 500 serisi ile uyumlu en ucuz alınabilecek seri bu