BGX Lol Script | Orbwalker, Prediction, Evade, Zoom Hack, Skin Hack

f74266fe7e.png

FİYAT

30 GÜN: 20$
14 GÜN: 15$
7 GÜN: 9$

BGX Script

BGX oyunu her seviyede kolaylaştırmak için tasarlanmış Internal altyapıda bir League of Legends hilesidir. Yılların verdiği tecrübe sayesinde hız ve güvenilirliği birleştiren bir ürün yarattık. BGX, oyunu yeniden tanımanızı sağlayacak. Tüm abonelikler bütün hile özelliklerinden faydalanabilir, özellikle bize ait olan yeni Target selector, Semi Automatic Ability Casting, Auto QSS/Cleanse, Last Hit, flawless Kiting/Orbwalking, Auto Smite gibi bir çok özelliğe erişebileceksiniz. Scriptimiz oyun içinde size gerekli tüm ipuçlarını verir, oyun mekaniklerinizi geliştirir ve sizi tehlikeli durumlardan haberdar eder!

Özellikler

Orbwalker

Prediction

Evade

40+ Champions

Ve daha bir çok özellik (Zoom Hack, Skin Changer vb.)

Menu

2bdd942cec.png

5aa89b4ea4.png

Ban Riski Varmıdır ? Ve Ücreti Bir Tık Fazla Gibi.

Teşekkürler
Ürün Desteği İçin MASYAF Ekibine Teşekkürler .
Teşekkürler
ban riski yuksek mi
Yayınlandığı günden beri herhangi bir sistem banına yakalanmadı.
Ban Riski Varmıdır ? Ve Ücreti Bir Tık Fazla Gibi.
Yayınlandığı günden beri herhangi bir sistem banına yakalanmadı.

hocam prediction düzeldi mi toirden kötü filan diyorlardı alasım gelmedi benimde şuan toir kullanıyorum da bgx e geçmek istiyorum predictionu nasıl sizce kullanan var mı

hocam prediction düzeldi mi toirden kötü filan diyorlardı alasım gelmedi benimde şuan toir kullanıyorum da bgx e geçmek istiyorum predictionu nasıl sizce kullanan var mı
Core prediction aynı(ki toirden iyi) aynı zamanda kullanıcıların çıkardığı sebas be zedith prediction bulunmakta. ZEDith şuan en iyisi.

Bir kaç ay önce kullanmıştım yabancı bir satıcıdan alıp, kullandığım en iyi ikinci script.
2 hesapta kullanmıştım hatırladığım kadarıyla 1 haftalık alıp, birinde normal şampiyonlarla oynayıp ban yedim. Diğerinde Sion Exploit kullanarak ban yedim. Normal oynadığım hesapta ban yemem 3 günü bulurken, Sion Exploit kullandığım hesapta, kullandıktan bir ay sonra falan ban yemiştim galiba. Üstelik hiç oyun oynamadım script süresi bittikten sonra.
Bir numaralı script kesinlikle Hanbot, üstüne tanımam. Ama ban atıyor işte...

Bir kaç ay önce kullanmıştım yabancı bir satıcıdan alıp, kullandığım en iyi ikinci script.
2 hesapta kullanmıştım hatırladığım kadarıyla 1 haftalık alıp, birinde normal şampiyonlarla oynayıp ban yedim. Diğerinde Sion Exploit kullanarak ban yedim. Normal oynadığım hesapta ban yemem 3 günü bulurken, Sion Exploit kullandığım hesapta, kullandıktan bir ay sonra falan ban yemiştim galiba. Üstelik hiç oyun oynamadım script süresi bittikten sonra.
Bir numaralı script kesinlikle Hanbot, üstüne tanımam. Ama ban atıyor işte...
Evet exploit kullanmadığınız sürece BGX kesinlikle sistem yasaklamasına takılmıyor.
bgx.gg sitesindeki mi orjinal bu mu ?
Evet resmi Türkiye bayisiyiz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt