onlinede çanakkale cephesi var onlinede ingilizler v türkiye atabiliyorsun türk tarafında karakterler baya türkçe konuşuyor düşman tayyaresi filan yani baya eglwncelibf1in neyini seviyonuz la ben oynadım begenmedim
onlinede çanakkale cephesi var onlinede ingilizler v türkiye atabiliyorsun türk tarafında karakterler baya türkçe konuşuyor düşman tayyaresi filan yani baya eglwncelibf1in neyini seviyonuz la ben oynadım begenmedim
kol degilde online için ps plus lazımmış orası sıkıntıpsde sarmaz kolla
yıllık 2k falan zaten 10 kere hamburger yemezsen alabilirsinkol degilde online için ps plus lazımmış orası sıkıntı
ben gfcden oynuyorum guzel sarıyor sana gore degısebılır al bence sunucularda çok yüksekte değil çok azda değil ortalama hatırladıgım kadarıyla yine sarıyorepicte 95 liraya düşmüş sunucuları hala dolumu ona göre alcam
alınmaz zaetn adamlar yerleşkeye oturmuş kişiler istesen de kafaya oynayamazsın hespi aktif eledoglar zevk alacagını da düşünmem tabii online düünüyorsan harici bilemem ama 95 e de pek bir tutarı yok alıp kenara da atabilirsin can sıkıntısı giderici gibi idarelik kalsınepicte 95 liraya düşmüş sunucuları hala dolumu ona göre alcam