bf1 hala alınır mı

rimeyakar

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
epicte 95 liraya düşmüş sunucuları hala dolumu ona göre alcam

oynamasına oynayan var da oyunun allahı olmus bagımlı kısıler oynuyo genelde zevk alcagını sanmam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hikaye için soruyorsan net alınır. sunucularda oynamak içinse aimine güveniyorsan max 3-4 günde alışırsın (güçlü vuran silahları alırsan)

bf1in neyini seviyonuz la ben oynadım begenmedim

bf1in neyini seviyonuz la ben oynadım begenmedim
kötü bir yanı olduğunu düşünmüyorum oyunun hikayesi 1. dünya savaşı'nda geçiyor ve osmanlı imp da yer alıyor grafikler yeterli sayılabilir derecede güzel vuruş hissiyatı oldukça iyi 95 tl'ye alınabilecek sayılı oyun var zaten.

oyunun bide online kısmı var.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt