4 ü tavsiye ederim iyi diye duydumbattlefield 1-4-5 ve bad company 2 arasında kararsız kaldım. çoğunluk olarak multiplayer oynayacağım hikaye pekte önemli değil. hangisini tavsiye edersiniz ve neden
battlefield 1-4-5 ve bad company 2 arasında kararsız kaldım. çoğunluk olarak multiplayer oynayacağım hikaye pekte önemli değil. hangisini tavsiye edersiniz ve neden
2 oyun alabilirim
baktım ama sizlerin de görüşünü almak istedimGoogle Var Dostum Yazdığında Sana Söylüyor
Kesinlikle Bu..
Battlefield: Bad Company 2
Serideki en kaliteli ve en detaylı senaryo moduna sahip olan bu oyunu listenin birinci sırasına yerleştirirken bir saniye bile düşünmedim diyebilirim. Çoklu oyuncu modundaki muhteşem haritaları dinamik oynanışıyla birleştirerek tarihteki en iyi FPS oyunları arasına adını yazdırmayı başardı. Günümüz teknolojisinin bazı oyunlarda nedeni bilinmeyen bir şekilde karşılayamadığı yıkım mekaniği, bu oyunda tavan yapmış ve sadece ateş ettiğiniz duvarlar bile aynı gerçekteki gibi dökülmeye başlamıştı. EA DICE’ın başyapıtı, şaheseri konumundaki bu oyun yıllar boyunca dillerden düşmeyecek.
4 is the best battlefield bro trust mebattlefield 1-4-5 ve bad company 2 arasında kararsız kaldım. çoğunluk olarak multiplayer oynayacağım hikaye pekte önemli değil. hangisini tavsiye edersiniz ve neden
2 oyun alabilirim
En iyisini yapmışsıntamam beyler paket olarak aldım. 1-4-5
konuyu kapatabilirsiniz