Çözüldü Beyler Rufus İçin Yardım Lazım Acil Bakarmısınız Spoof Atıcaz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siplasplas

Diamond Üye
Selam Beyler Crypto Spoofer Yapmak İçin 1809 İSO Dosyasını İndirdik Rufus İle Flash Bellege Yazdırdık Fakat Biostan Flashı Seçince Ekranımıza Rufus Bla bla Bişeler Yazıyor Normal Pc De İken De İso Setup.exe Açınca Ekran Geliyor Sürümü Seçiyoruz Fakat Disk Biçimlendirilmiyor Yardım Edebilirmisiniz Acaba ?

Bilgisayarınız büyük ihtimalle uefi'ye sahip değil ondan dolayı böyle bir hata alıyorsunuz,
Rufus'u tekrar yapın ama orda bios ve MBR seçerek tekrar biçimlendirin.
tamamdır sorunu yaşan arkadaş zaten sabenhacker arkadaşım olur kendisi şuan tekrar yazdırdık olmazsa dediginiz gibi yapacagız MBR Seçecegiz

IMG_20230402_185614_913.jpg

asus kullanıyorum
hocam eğer default Rufus ayarlarıyla yaptıysanız GPT olmuştur UEFI olarak bootlamanız lazım yani "USB" değil de "UEFI: USB"'yi seçmeniz lazım
Bilgisayarınız büyük ihtimalle uefi'ye sahip değil ondan dolayı böyle bir hata alıyorsunuz,
Rufus'u tekrar yapın ama orda bios ve MBR seçerek tekrar biçimlendirin.
hocam UEFI'ye sahip olmasa veya corruptlense UEFI olarak bootlamaya çalıştığında sadece mavi ekran alacaktır kendimden biliyorum.

arkadaşım csm ile ilgili bişey yapmış ve şuan oldugnu söylüyor formatı atıyor ondan sonra spoof işlemlerine geçecegiz bi sorun olursa tekrardan bildirecegim

Şu şekildede bir çözüm bulabilirsiniz mesajlarınızda gördüm windowstayken setupu açınca oluyormus fakat bicimlendirme yapamiyormussunuz disk seçme ekranı geldiginde diskpart ile sıfırlamak istediğiniz diskleri sifirlayabilirsiniz Örnek video linkini bıraktığım videoda clean kısmına kadar yapmanız yeterli olacaktır. Ardından diskinizi seçip formata devam edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt