Beni aldatan sevgilimden intikam almak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Supremai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Supremai

Silver Üye
Arkadaşlar 2 yıllık ilişkim vardı. Beni aylarca başkasının koynunda aldatmış. Şimdi ise bana küfürler edip engelledi. Ben bu kıza 2 yılda 50 bin TL'den fazla para harcadım. Ben bu kızı üzmek istiyorum intikam almak istiyorum o kadar kötü hissediyorum ki.

Fikirlerinizi aşağıya bekliyorum.

O kız seni aldattı diye ondan nefret etmene gerek yok. Unutma ki nefret ve sevgi eşdeğer kavramlardır. O kız senin için bir öğretmendi, bir daha kimseyi hayatının merkezine koymaman gerektiğini sana öğretti. Artık öyle bir psikolojiye bürünmen gerekiyor ki, sadece kendi gelişimine odaklanmalısın.

Arkadaşlar 2 yıllık ilişkim vardı. Beni aylarca başkasının koynunda aldatmış. Şimdi ise bana küfürler edip engelledi. Ben bu kıza 2 yılda 50 bin TL'den fazla para harcadım. Ben bu kızı üzmek istiyorum intikam almak istiyorum o kadar kötü hissediyorum ki.

koy göze boşver kankam uğrasşma sana layık değilmiş demekki

O kız seni aldattı diye ondan nefret etmene gerek yok. Unutma ki nefret ve sevgi eşdeğer kavramlardır. O kız senin için bir öğretmendi, bir daha kimseyi hayatının merkezine koymaman gerektiğini sana öğretti. Artık öyle bir psikolojiye bürünmen gerekiyor ki, sadece kendi gelişimine odaklanmalısın.
Hocam insan birisine öyle aşık olup aldatıldığını öğrenince sakin kalacağını ve dediklerini düşüneceğini sanmıyorum. Doğru olanı söylüyorsun yalan yok fakat o psikolojide ki birisi senin yazdıklarını kendisine diyemez. Ama dediğin şeyler asıl yapılması gereken doğru hareketler.

Bu kız sana işte gerçek hayatı öğretti awk daha ne istiyorsun, şimdi spora başlayıp kendine çeki düzen verip sana laik bir kız bul ve seni çok seven

suan takipleşiyormusun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt