Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ikna oldum bypassin ve adresslerin sizin olduğuna :eek: gözünün önünü göremeyen adamın tekisin kanka sen kim kernel anti cheat bazlı bir oyunda hile yazabilmek kim bypassiniza kadar kimin olduğunu biliyorum eski forumdan ben, bilirsin veteran :)
Hala boş yapıyorsun ama bu kin ve bu kıskançlık niye anlamadım. Nickin tanıdık gelmedi ve bypass adres bana ait demedim ? Bana verilen şeyleri koda döktüm. Ama çok heyecanlı görüyorum seni kıskançlık heyecanı bu 😂
Geçmişte ne yaşadıysan benle ilgili hala hazmedememissin ve burada hazmetye çalışıyorsun 😏
Varsa bir sorunun özel mesaj at niye konuya alakasız yorum yapıyorsun 😅
Kıskançlık, hasetlik sana zarar verir bana zarar verecek şeyler değil. Tavsiyem internette ki eğitimleri alman ve bu hastalıktan kurtulman 🙂

kanka bu tür kişiler bi bitmiyor ya her yerde
Kesinlikle haklısın ama bunlar uzun süredir bu işi yapıyorlar ve birçok kez nick değiştirmişler. 10 yaşındaki çocukların hesaplarını bile çalacak kadar gözü dönmüş bunların. Biri dur demezse buna devam da edəcəklər istiyorum ki herkes kendi hilesini kodlasın bunlara muhtaç kalmasınlar.

Kesinlikle haklısın ama bunlar uzun süredir bu işi yapıyorlar ve birçok kez nick değiştirmişler. 10 yaşındaki çocukların hesaplarını bile çalacak kadar gözü dönmüş bunların. Biri dur demezse buna devam da edəcəklər istiyorum ki herkes kendi hilesini kodlasın bunlara muhtaç kalmasınlar.
kanka bu devirde güvenilir adam kalmamış ya artık kimseye güvenilmez ne demişler babana bile güvenme boşa demiyolar

Hala boş yapıyorsun ama bu kin ve bu kıskançlık niye anlamadım. Nickin tanıdık gelmedi ve bypass adres bana ait demedim ? Bana verilen şeyleri koda döktüm. Ama çok heyecanlı görüyorum seni kıskançlık heyecanı bu 😂
Geçmişte ne yaşadıysan benle ilgili hala hazmedememissin ve burada hazmetye çalışıyorsun 😏
Varsa bir sorunun özel mesaj at niye konuya alakasız yorum yapıyorsun 😅
Kıskançlık, hasetlik sana zarar verir bana zarar verecek şeyler değil. Tavsiyem internette ki eğitimleri alman ve bu hastalıktan kurtulman 🙂
Cheathunters "furkan" dersem belki bilirsin by fr3d

Shirbaz adlı arkadaş tam bir ucubedir. CGDEKİ Wolftü hilesini parayla satıyor .D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt