LucianoWilson
Diamond Üye
Reis dedected mi ?bunun için onaylı üye olmanıza gerek yok
Reis dedected mi ?bunun için onaylı üye olmanıza gerek yok
bilader çalışıyor yazıyorya kocaman hani?Reis dedected mi ?
Okuma yazman yoksa ne demek istediğimi anlamış olman lazım ama ben yinede duvara anlatır gibi anlatayim hile dedected mi diye sorma nedenim açar açmaz direkt ff ban mı yiyoruz yoksa belli edersek mi ban yiyoruz program algılanıyor mu demek istedim anladın mıbilader çalışıyor yazıyorya kocaman hani?
kardesım benım sence detected olsa orda calısıyor yazarmı?Okuma yazman yoksa ne demek istediğimi anlamış olman lazım ama ben yinede duvara anlatır gibi anlatayim hile dedected mi diye sorma nedenim açar açmaz direkt ff ban mı yiyoruz yoksa belli edersek mi ban yiyoruz program algılanıyor mu demek istedim anladın mı
Default ayarları gayet iyi ancak çok adam olduğu zaman bir oraya bir buraya kayıyor cross o yüzden 5-10 fov iyi smoth1 ayarlaOkuma yazman yoksa ne demek istediğimi anlamış olman lazım ama ben yinede duvara anlatır gibi anlatayim hile dedected mi diye sorma nedenim açar açmaz direkt ff ban mı yiyoruz yoksa belli edersek mi ban yiyoruz program algılanıyor mu demek istedim anladın mı
Aktif olarak kullanmaya devam ediyor musunuz birde en legitin legiti ayarlarda oynasak bandan kaçabilir miyiz siz bilgili birine benziyorsunuz Qoqefe nazaranDefault ayarları gayet iyi ancak çok adam olduğu zaman bir oraya bir buraya kayıyor cross o yüzden 5-10 fov iyi smoth1 ayarla
ban falan yok 1 - 2 ay kullandım.
Açıkcası premium cheat satın alan arkdaşlar havada uçup herkesi öldürdüğü için bu adamlara bu hile yetersiz kaldığından oyunu saldım.Aktif olarak kullanmaya devam ediyor musunuz birde en legitin legiti ayarlarda oynasak bandan kaçabilir miyiz siz bilgili birine benziyorsunuz Qoqefe nazaran
otoban olmasında gerisinin bi önemi yok ya zaten oto ban atsa konu sahibi dedected yazardı sanırımAçıkcası premium cheat satın alan arkdaşlar havada uçup herkesi öldürdüğü için bu adamlara bu hile yetersiz kaldığından oyunu saldım.
Oyun'da zaten adam akıllı güvenlik muhabbeti yok reportluyorlar oda havada uçan adamları vs zaten rage ayarda oynasan bile 32-32 vs'de kimse ayıkmıyor.
Oto ban muhabbeti yok İyi Oyunlar.otoban olmasında gerisinin bi önemi yok ya zaten oto ban atsa konu sahibi dedected yazardı sanırım