myspla7
Bronz Üye
oyun artık eskisi gibi değil sunucular hile dolu o yüzden hile vs hile öyle zevkli oluyotamda indirimdeyken bf1 alıp denemek lazım
oyun artık eskisi gibi değil sunucular hile dolu o yüzden hile vs hile öyle zevkli oluyotamda indirimdeyken bf1 alıp denemek lazım
sorun yaşayanlar dc de veya buradan ulaştıgında yardımcı oluyorum zaten neden o kadar ugraştın hocamaimbotun aktif olması için ayarlardan kontroller ordan türkçe olarak ham mouse yüklemesini off yapın öyle çalışıyor
ve aimbot ayaklara sıkıyor ise pencere modunu çerçevesize alın çözülüyor buda benden kıyak çözene kadar canım çıktı
0 hesap ile kda çok yükseltmeyin ban ihtimaliniz yükselirtamda indirimdeyken bf1 alıp denemek lazım
bf5 için hile gelirse çok güzel olursorun yaşayanlar dc de veya buradan ulaştıgında yardımcı oluyorum zaten neden o kadar ugraştın hocam
0 hesap ile kda çok yükseltmeyin ban ihtimaliniz yükselir
ayarlar nerde hocam bulamadım aimbotu açmak içinaimbotun aktif olması için ayarlardan kontroller ordan türkçe olarak ham mouse yüklemesini off yapın öyle çalışıyor
ve aimbot ayaklara sıkıyor ise pencere modunu çerçevesize alın çözülüyor buda benden kıyak çözene kadar canım çıktı
Oyun ayarlarından yapacaksınızayarlar nerde hocam bulamadım aimbotu açmak için
hile menüsü ınsert tuşu ile açılıyor laptopta isen fn e basılı tutarak ınserte tıkla yoksa oyun ayarlarıayarlar nerde hocam bulamadım aimbotu açmak için
dc den cevap verdim dönüş yapmadın 0 hesapta oynadın büyük ihtimalbugün yasakladım 30 dakika oynadım öldürmem fazla değil ve aimi fazla kullanmadıgım halde bilginiz olsun.