buyuktasgazi
Bronz Üye
ban yeme ihtimali yüzde kaç bilen var mı?
Aktif çalışıyor çalıştıramazdıysan tw at kontrol edeyimAimbot çalışmıyor sağ tık basılı tutuyorum bunu her hangi bir tuşa atama şansımız varmı
Merhaba lütfen forma konu açın yapan birçok arkadaş çıkacaktırhocam herhangi bir özel uı yapıyormusunuz
Ban yeme ihtimali yüzdesi diye birşey yok ben sürekli bf1 oynamıyorum ama 15-25 kez arası hileli oynadım hesabım uzun zamandır da aktif ban yemedimban yeme ihtimali yüzde kaç bilen var mı?
Güle güle kullan dostum yardımım dokunduysa ne mutlu bana tek rica diger oyuncuların oyun zevkini mahvedecek kadar abartmayalım hileyieline saglık kardeşim bayagıdır düzgün çalışan hile arıyordum cok sagol
yok yav bir yanlışlık olmasın dostum hile oldugu için gösteriyor olabilir mi vt tertemiz hile mi olur yöneticiler inceliyor o vtleri ve dosyaları.attığınız vırus total linkinde trojan gösteriyor
anladım hocam hileyi açıcağımda tam anlamadım biraz daha detaylı anlatır mısınız size zahmet yada kurulum videosu var mıyok yav bir yanlışlık olmasın dostum hile oldugu için gösteriyor olabilir mi vt tertemiz hile mi olur yöneticiler inceliyor o vtleri ve dosyaları.
xenox ile hileyi bf1 e injekt et hiçbir ayara dokunma sag tık basılı yaptıgında otomatik nişan alır aynı şekil makineli tüfek vs seri atan silahlarda dürbün açmasan da oto nişan alıranladım hocam hileyi açıcağımda tam anlamadım biraz daha detaylı anlatır mısınız size zahmet yada kurulum videosu var mı
hocam xenox u açınca error hatası veriyorxenox ile hileyi bf1 e injekt et hiçbir ayara dokunma sag tık basılı yaptıgında otomatik nişan alır aynı şekil makineli tüfek vs seri atan silahlarda dürbün açmasan da oto nişan alır
virüs programı kapalı mı ?hocam xenox u açınca error hatası veriyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdaki linkte error hatasının resmi var