Güncelleniyor Battlefi̇eld 1 Premi̇um ESP Wall Hack 29.05.2024 Akti̇f EA Bypass

candalgc

Can Dalgıç
Emekli Mod
İletişim
29.05.2024 AKTİF

:yazı:

Xenox injektörü açın bf1premium dll yi oyuna injekt edin menü ins tuşu ile açılır videoda gösterdigim ayarlarda kalsın oyun içerisinde menü degişiklik yapmak isterseniz önce esc basınız.
Sag tık basılı tuttugunuzda otomatik nişan alacaktır.
Mor renk görünenler araçlar at uçak vs

Esp açtıgınızda adamlar sarı renk görünürse açıkta duruyor demektir.
ÖNEMLİ
Oyun aylarından ham fare verisini kapatın ve oyunu çerçevesiz moda alın yoksa esp ve aim çalışmaz.

:indir:

:video:

:resim:

Ea Bypass edip kullanabilirsiniz bypass konusu;
https://cheatglobal.com/konu/ea-anti-cheat-certificate-signer.63114/
https://cheatglobal.com/konu/battleeye-certificate-signer.63107/

Son düzenleme:
Hocam ban durumu nedir.Onun dişinda güzel gözüküyor deneyeceğim eline sağlik.

Hocam ban durumu nedir.Onun dişinda güzel gözüküyor deneyeceğim eline sağlik.
Her hilede ban riski vardır ben saat olarak yaklaşık 40 saat toplam hileli oyun oynadım herhangi bir sorun yaşamadım sadece bazı özel sunucularda sunucu sahibi sizi banlayabilir oyundan ban yediğinizi düşünmeyin.
Birde hileyi çok abartmadan kullanırsanız sevinirim bizim keyfimiz başkalarının zevkini mahfetmesin teşekkürler.

Her hilede ban riski vardır ben saat olarak yaklaşık 40 saat toplam hileli oyun oynadım herhangi bir sorun yaşamadım sadece bazı özel sunucularda sunucu sahibi sizi banlayabilir oyundan ban yediğinizi düşünmeyin.
Birde hileyi çok abartmadan kullanırsanız sevinirim bizim keyfimiz başkalarının zevkini mahfetmesin teşekkürler.
Maksimum 10 oyun atar sıkılır salarim fakst oyunu premium almistim steamden şimdi ban yemeyelim / korktugumdan degilde steamde leke gibi duruyor

Maksimum 10 oyun atar sıkılır salarim fakst oyunu premium almistim steamden şimdi ban yemeyelim / korktugumdan degilde steamde leke gibi duruyor
ben gamepass kullanıyorum bende gamepass dan kullanıyorum sende ban yemekten korkuyorsan al 1 aylık üyelik xbox uygulaması üzerinden oyna

Çok güzel konu biraz ban durumu hakkında bilgi edindikten sonra kullanacağım teşekkürler.

Çok güzel konu biraz ban durumu hakkında bilgi edindikten sonra kullanacağım teşekkürler.
Genelde özel sunucularda sadece sunucudan ban atıyorlar onun dışında speed tek atma hilesi vb hileler çok az ban yedirtir ana hesabımda kullandım daha ban yemedim çok abartmadan kullanmak gerek

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt