Banlanan Kullanıcının Banlanma Sebepinin Profilinde Yazması

Eklenmeli mi

• Kullanılan toplam oy
    108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NEUN

Uzman Üye
Merhaba Örneğin @d0landırıcı İsimli Birisi Var Bu Kişi Forumdan Banlanıyor Ancak Ne Zaman Açılacağını Hangi Sebepten Ban Yediği Hakkında Bir Fikrimiz Olmuyor
Örneğin Şu Şekilde Bir Sistem Olsa ;
image.png

Kimin Neden Banlandığını Ve Banın Ne Zaman Açılacağını Şikayet Konularında Teker Teker Gezmemize Gerek Kalmaz​

hmm olabilir aslında mantıklı bi çerçeve içerisinde konu açmışın son zamanlarda açılan en mantıklı konulardan bir tanesi gerçekten bu konuyu açtığın için seni tebrik etmek istiyorum

hmm olabilir aslında mantıklı bi çerçeve içerisinde konu açmışın son zamanlarda açılan en mantıklı konulardan bir tanesi gerçekten bu konuyu açtığın için seni tebrik etmek istiyorum
Teşekkür Ederim Mesela Benim Ticaret Yaptığım Birisi Var Adam Ban Yiyor Küfürden Ama Dolandırıcılıktanda Yemiş Olabilir Bunu Bilemiyoruz Adama Sormak Yerine Bir Not Olsa Çok Daha İyi Olabilir.

isim vermek istemiyorum ss attığın platforma @patavatxxd yazar mısın o benim o forumdaki çoğu kişi eşşek bir kaç tane düzgün beyni olan insan var benim yaptıklarıma göz at ve biraz gül

Teşekkür Ederim Mesela Benim Ticaret Yaptığım Birisi Var Adam Ban Yiyor Küfürden Ama Dolandırıcılıktanda Yemiş Olabilir Bunu Bilemiyoruz Adama Sormak Yerine Bir Not Olsa Çok Daha İyi Olabilir.
Evet dostum bencede bu gelişme forum için gayet iyi bir update olabilir. Hani dediklerin çok mantikli bence tebrik ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt