Mjolnir Kimsesiz... Moderatör Katılım 19 Şub 2024 Mesajlar 3,574 Beğeniler 2,518 İletişim Perşembe saat 17:15'de #11 adamlar sana 24 ünden sonra demiş sen 16 sında girmeyi planlıyorsun biraz akıl mantık
guatamara Gold Üye Katılım 18 Mar 2024 Mesajlar 171 Beğeniler 23 Perşembe saat 17:17'de #12 Mjolnir' Alıntı: adamlar sana 24 ünden sonra demiş sen 16 sında girmeyi planlıyorsun biraz akıl mantık Genişletmek için tıkla ... hocam ne bilim geçen seferde ekimde açılcaktı eylülde girdim colorbot kullandım delay yedim
Mjolnir' Alıntı: adamlar sana 24 ünden sonra demiş sen 16 sında girmeyi planlıyorsun biraz akıl mantık Genişletmek için tıkla ... hocam ne bilim geçen seferde ekimde açılcaktı eylülde girdim colorbot kullandım delay yedim
Mjolnir Kimsesiz... Moderatör Katılım 19 Şub 2024 Mesajlar 3,574 Beğeniler 2,518 İletişim Perşembe saat 17:17'de #13 guatamara' Alıntı: hocam ne bilim geçen seferde ekimde açılcaktı eylülde girdim colorbot kullandım delay yedim Genişletmek için tıkla ... hile kullanmadan bi yerinde durursan herşey düzelecek
guatamara' Alıntı: hocam ne bilim geçen seferde ekimde açılcaktı eylülde girdim colorbot kullandım delay yedim Genişletmek için tıkla ... hile kullanmadan bi yerinde durursan herşey düzelecek