Çözüldü ban yermiyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

couilaz

Uzman Üye
Arkadaşlar ben yaklaşık 4 5 gün önce bounty valorant hilesi'ni denedim benim windows 11 21h2 olduğu için mantıken çalışmadı sadece menü ve fov belirteci geldi, hileyi hiçbir şekilde kullanmadım ve ban yemedim. Şimdi main hesabıma girmeye korkuyorum, main hesabımda iken hwid ban yer miyim? Yersem ben hwid yediğimde main hesabımda oynuyorsam o hesapta ban yermi? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar ben yaklaşık 4 5 gün önce bounty valorant hilesi'ni denedim benim windows 11 21h2 olduğu için mantıken çalışmadı sadece menü ve fov belirteci geldi, hileyi hiçbir şekilde kullanmadım ve ban yemedim. Şimdi main hesabıma girmeye korkuyorum, main hesabımda iken hwid ban yer miyim? Yersem ben hwid yediğimde main hesabımda oynuyorsam o hesapta ban yermi? Şimdiden teşekkürler.
Temiz bir format at bilgisiyarında hiçbir hile vb yükleme ban yeme oranın %70 düşcektir! 1 yıl biride başka bir hesaba gir oyna böyle 3 5 el 1 gün bekle ban yemese ana hesabında yemez

Merhaba hwid ban yemezsiniz yerseniz hem hesap banı hem hwid ban yersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt