Merhaba metin2 için hile kullanıyorum ama şu an skillerimi bile açamıyorum düz vuruş bile yapamıyorum hasar vermiyor(köpeklere bile) acaba hile de sıkıntı var mı yoksa ben ban yemiş olabillir miyim (ticaret sorunsuz çalışıyor) teşekkürler
hilenin doslarını kendiniz silin yada oyunu yeniden indirinMedcezirde hesap açtım bir sıkıntı yok hile kullandığım hesapta sıkıntı var sadece. Ve şimdi farkettim onar dememe rağmen hile silinmemiş
Bulabildiğim hile dosyalarını sildim ve tekrardan onar yaptım düzelmezse en son silip yüklicem ama bu işlem yarını bulur internetim ev değil cep telefonuhilenin doslarını kendiniz silin yada oyunu yeniden indirin
şöyle bir şey düşündüm bunun üstüne, atımı bile çağıramıyorum ve ne zaman atın dayanıklığı bitmiş olsa yani attan kendi kendine inse bu sorun oluyor hile de bir kontrol yapma şansınız var mı ? ve düzelmiyor.oyunu sildim yükledim yeni bir hesap açtım sorun çözüldü fakat hileyi tekrar kurdum 1-2 saat düzgünce kullandım ama hala aynı problemi alıyorum acaba hilede mi bir problem var ?
tamamdır teşekkürlerEyer hileyi kullandığınız zaman admine yakalansaydınız direk hesap banı atardı sizin pcnizle alakalı bı durum
ama dediğim gibi bir tez attım isterseniz deneyebilirsiniz. eski hesabımda atın dayanıklılığı bittiğinde hiç damage vurmadı bunda da. oyunu silip yüklemiştim eski hesabımda atımı bile çağıramıyorken ilk açtığımda direk atın üstündeydi. denemek isterseniz benim tezim bu yönde.Eyer hileyi kullandığınız zaman admine yakalansaydınız direk hesap banı atardı sizin pcnizle alakalı bı durum