parker26strike
Gold Üye
haketmişsin kardeşim.Beyler mouse ve klavyem kitlendi lütfen destek bilgisayarı açamıyorum şifre giremiyorum
haketmişsin kardeşim.Beyler mouse ve klavyem kitlendi lütfen destek bilgisayarı açamıyorum şifre giremiyorum
Onu nasıl yapıcam birde hileyi acınca mause kilteniyor haraket etmiyor1809 sürümünü kullan ama fix yemiş olabilir son güncelleme ile karakterlerin iskelet fontları değişti
format atman lazımOnu nasıl yapıcam birde hileyi acınca mause kilteniyor haraket etmiyor
1809 icin mi yoksa kitlenme icin mi kitlenmeyi alt del yönetici acıp yon tuslarıyla hileyi kapatıp düzeltiyorum da hilenin calısması icin ne yapmam lazım .dformat atman lazım
dediğim sürüme güncellemen lazım çoğu hile bu sürümde çalışıyor1809 icin mi yoksa kitlenme icin mi kitlenmeyi alt del yönetici acıp yon tuslarıyla hileyi kapatıp düzeltiyorum da hilenin calısması icin ne yapmam lazım .d
o yüzden mi calısmıyor yani nasıl yükselticem kankadediğim sürüme güncellemen lazım çoğu hile bu sürümde çalışıyor
Öncelikle @Sorik yardımların için teşekkür ediyorum
BACIDANVALO V2'ye HOŞGELDİNİZ!
Hileyi çalıştırmadan önce sürücü kurmalısınız...
Hyper v - sanallaştırma açınız
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hile Yapımı:
spcdeskservice.exe açıp load baby butonuna tıklayın, ayarlarınızı yapın ve keyfini çıkarın, oyununuz pencereli tam ekran olmalı.
Gameplay:
Durum: Use At OWN RISK
Yenilikler:
Fov ayarı
Smooth ayarı
Ban koruması
Yeni inject sistemi
CONFİG DÜZENLEME
KÜRTGUARD PASPAS
iso dosyasını bul netten indir flasha yazdır ama hile dedected olmuşta olabiliro yüzden mi calısmıyor yani nasıl yükselticem kanka
varmı bi site