BabySharp Banwave Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlış bilgi paylaşımında bulunmayalım yöntemleri detect olduğu için ban yiyorlar injection ve okuma yöntemleri değiştirdikleri saniye ud olarak ban dalgasından etkilenmeden yollarına devam ederler ban wave öyle haftalarca aylarca sürecek bir şey değil hayrola bu ban wave önceki sezon bitmeden 3 hafta önce başladı da hâla devam ediyor ? dalga ya adı üzerinde ? hani gelir geçer 4 ay 5 ay sürmez belki 6 bile olmuştur. ayrıca şu an bende var 2 haftadır kullandığım undetected olan ve oyuna enjekte etmeden çalışan external bir script (spacesharp falan da değil ha onlar da script değil zaten pixelbot altyapısıyla geliştirilen makrolar)

kısa özet : Yanlış bilgi paylaşımı yapma yorumunu fix bilgiymiş gibi belirtmen yanlış yönlendirmelere yol açar piyasada 4 adet undetected script var xorbot robur spacesharp ve yts ben yts'i kullanmaktayım daha 2 hafta 15-16 gündür de ban yemedim bakalım yine de çok şampiyon yok 10-12 tane ama iş yapıyor
Riot games geçen aylarda hile kullanımı engellemek için bir anticheat yazılı geliştirdiğini duyurmuştu ben ozamanlar lazysharp kullanıyordum ve aylarca ban yememiştim.
Şuan paralı olanlara bile ban atılıyor diye duydum sadece toir undetected diye biliyorum
Senin kullandığın SC yı paylaşabilir misin

Riot games geçen aylarda hile kullanımı engellemek için bir anticheat yazılı geliştirdiğini duyurmuştu ben ozamanlar lazysharp kullanıyordum ve aylarca ban yememiştim.
Şuan paralı olanlara bile ban atılıyor diye duydum sadece toir undetected diye biliyorum
Senin kullandığın SC yı paylaşabilir misin
sadece forumarama, Script kullanılan EnsoulSharp, yaklaşık 1 hafta içinde yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt