BabySharp Banwave Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaqureX

Gold Üye
beyler yaklaşık 4 gündür kullandım ve bu gün ban yemişim haberiniz olsun ve hayırlı osun

Suan da Ban wave oldugu icin Tum parali ve free olan scriptler hepsi 1 hafta icinde ban yiyor :] Gecmis olsun (hanbot , toir enosul ve sair )

1 hafta arasında bu yasağı zaman, bundan daha fazla değil

Suan da Ban wave oldugu icin Tum parali ve free olan scriptler hepsi 1 hafta icinde ban yiyor :] Gecmis olsun (hanbot , toir enosul ve sair )
yanlış bilgi paylaşımında bulunmayalım yöntemleri detect olduğu için ban yiyorlar injection ve okuma yöntemleri değiştirdikleri saniye ud olarak ban dalgasından etkilenmeden yollarına devam ederler ban wave öyle haftalarca aylarca sürecek bir şey değil hayrola bu ban wave önceki sezon bitmeden 3 hafta önce başladı da hâla devam ediyor ? dalga ya adı üzerinde ? hani gelir geçer 4 ay 5 ay sürmez belki 6 bile olmuştur. ayrıca şu an bende var 2 haftadır kullandığım undetected olan ve oyuna enjekte etmeden çalışan external bir script (spacesharp falan da değil ha onlar da script değil zaten pixelbot altyapısıyla geliştirilen makrolar)

kısa özet : Yanlış bilgi paylaşımı yapma yorumunu fix bilgiymiş gibi belirtmen yanlış yönlendirmelere yol açar piyasada 4 adet undetected script var xorbot robur spacesharp ve yts ben yts'i kullanmaktayım daha 2 hafta 15-16 gündür de ban yemedim bakalım yine de çok şampiyon yok 10-12 tane ama iş yapıyor

mesaj kasmak lazımda iyi kullanışlı felen yazıyorum her farklı foruma hilelerin ban atıyorlar hessaba spam fln atmıorum bide tek konuya 1 tane güzel kullanışlı felen yazıyorum ban 1 ay flnse çok iyi bişey

mesaj kasmak lazımda iyi kullanışlı felen yazıyorum her farklı foruma hilelerin ban atıyorlar hessaba spam fln atmıorum bide tek konuya 1 tane güzel kullanışlı felen yazıyorum ban 1 ay flnse çok iyi bişey
Geçen yılın sonunda Riot's BAN WAVE büyük oldu, ve ücretsiz ve ödenen iç hileler bir beklenti henüz uzun bir süre için acı, umarım bir gün olacak, chetas kullanımı 6, 7 ay ile bir yasak, ama n ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt